Jullie kijkcomfort en veiligheid zijn onze prioriteit. Daarom werken we voor alle voorstellingen die doorgaan in onze schouwburg met een Covid Safe Ticket. Ontdek hier hoe we te werk gaan.

Ook de Sint houdt van een lekker potje muziek! Hij kwam op het lumineuze idee om zijn coolste pieten een jaar lang zich te laten amuseren met muziekinstrumenten. Zo werd zijn lievelingsgroep De Peatles geboren! Deze knotsgekke bende zette intussen al menig Sinterklaasfeestje in vuur en vlam met hun interactieve show voor groot en klein. 
 
Dit energiek zootje ongeregeld trekt door gans het Vlaamse land met muziek én acteerwerk van de bovenste plank. Een originele mix van oude en nieuwe Sinterklaasliedjes (tienerhits voorzien van Sinterklaasteksten) wordt op ludieke wijze aan elkaar gespeeld door het kruim uit de zwarte pietenwereld. 

Geniet samen met je kids van een interactieve show waarbij ze helemaal uit hun dak gaan op de stevige (peper)noot muziek waar de Sint zo gek van is. En natuurlijk komt de Heilige Man ook zelf langs! 

Voor iedereen vanaf 3 jaar. 

www.depeatles.be

Wanneer

  • za 27 november 2021
    van 10 uur tot 11.10 uur

Waar

naam
Schouwburg Ter Dilft
adres
Sint-Amandsesteenweg41-432880 Bornem

Prijs

€ 8,00 (Vriendenpas: € 6 | -19 tarief: € 4 | Kansentarief: € 1,6 | Kansentarief -19: € 0,8 | Bedrijvenpool Ter Dilft: € 0)

Organisatie

naam
Cultuurcentrum Ter Dilft
website
https://www.terdilft.be/
Alle activiteiten
foto: 211127 De Peatles B.jpg
foto: 211127 De Peatles B.jpg
foto: 211127 De Peatles B.jpg
foto: 211127 De Peatles B.jpg

Winkelmandje

Bekijk uw bestellingen

Tickets

Bestel tickets

Wachtlijst/Ruilbox

Zoek je nog een plek of heb je tickets over?
Gebruik onze Wachtlijst/Ruilbox!

Bekijk de Wachtlijst/Ruilbox

Carpoolbox

Zoek je nog vervoer of kan je mensen meenemen?
Gebruik onze Carpoolbox!

Bekijk de Carpoolbox
Deel deze pagina