Dit is een archief item!

Veel mensen dromen ervan om hun hectische bestaan te ontvluchten en naar het buitenland te verhuizen. Het voelt spannend om een andere wending aan het leven te geven en iets nieuws op te bouwen. Maar ver weg van familie en vrienden moet je alles volledig zelfstandig uitzoeken en leer je pas echt wat het betekent om op eigen benen te staan. En wat doe je als plotseling niet alles gaat zoals gepland? Want een kindje verliezen na 20 weken zwangerschap voelt als een krachtige tsunami die alles onderuithaalt. Kan zo’n verhuizing dan toch nog slagen?

Met Vaste grond schreef An Vander Elst een eerlijk en zeer openhartig boek over haar nieuwe leven en dat van haar gezin tijdens hun allereerste jaren in Frankrijk. Tijdens deze lezing getuigt An aan de hand van foto’s en concrete voorbeelden over de verhuizing in 2010 en de impact ervan op het hele gezin. Tien jaar na datum maakt ze ook de balans op: waar zijn zij nu echt thuis, hebben zij hun nieuwe ‘vaste grond’ in de Elzas gevonden en ligt daar ook hun toekomst?

Wanneer

  • ma 25 oktober 2021
    van 20 uur tot 21.30 uur

Waar

naam
Cultuurcentrum Ter Dilft
adres
Sint-Amandsesteenweg 41-432880 Bornem

Prijs

€ 6,00 (Vriendenpas: € 5 | -19 tarief: € 3 | Kansentarief: € 1,2 | Kansentarief -19: € 0,6 | Bedrijvenpool Ter Dilft: € 0)

Organisatie

naam
Cultuurcentrum Ter Dilft
website
https://www.terdilft.be/
Alle activiteiten

Winkelmandje

Bekijk uw bestellingen

Tickets

Bestel tickets

Wachtlijst/Ruilbox

Zoek je nog een plek of heb je tickets over?
Gebruik onze Wachtlijst/Ruilbox!

Bekijk de Wachtlijst/Ruilbox

Carpoolbox

Zoek je nog vervoer of kan je mensen meenemen?
Gebruik onze Carpoolbox!

Bekijk de Carpoolbox
Deel deze pagina