Dit is een archief item!

De maximumcapaciteit voor deze voorstelling is 130 personen. Er gelden dus geen specifieke maatregelen. We doen wel het nodige om de ventilatienormen na te streven.

Een kleermakerszaak. Hier worden alle plooien gladgestreken, gaten toegedekt en als je met een knoop in je maag zit, lost de kleermaker het op. Buiten raast de stad en draait de wereld door. Af en toe klopt er iemand aan. Voor een retouche of  ‘iets op maat, als dat gaat’?

In een wereld vol gladgestreken en rimpelloze schoonheid toont Studio ORKA hoe voor sommige mensen geen enkel pak wil passen. Omdat ze worstelen met hun lijf en wie ze willen zijn. Een verhaal over hoe een schijnbaar perfecte buitenkant schuurt met een ongelukkige binnenkant.

Van/met: Titus De Voogdt, Steven Beersmans, Ephraim Cielen, Greet Jacobs, Naomi van der Horst, Martine Decroos, Philippe Van de Velde.

Deze voorstelling wordt gespeeld in een pop-upatelier op het Kardinaal Cardijnplein in Bornem!

Voor iedereen vanaf 13 jaar.

www.studio-orka.be 

Nog even wat praktische info:

  • De voorstelling duurt 90 min en wordt gespeeld in een pop-upatelier.
  • We verzamelen om 19.45 uur aan de hoofdingang van de kerk (Kardinaal Cardijnplein 7). Mogen we vragen om tijdig ter plekke te zijn?
  • Voorzie aangepaste kledij bij regenweer of lage temperaturen tijdens het wachten (het atelier zelf is winddicht en er is een basisverwarming). 
  • Om te parkeren kan u terecht in de parkeergarage in de Achterweidestraat, aan het station, parking Dries of het Dokter De Putterplein. Op het Cardijnplein zelf is GEEN parkeermogelijkheid.

Wanneer

  • za 23 oktober 2021
    van 20 uur tot 21.30 uur

Waar

naam
kardinaal cardijnplein
adres
kardinaal cardijnplein2880 Bornem

Prijs

€ 16,00 (Vriendenpas: € 14 | -19 tarief: € 8 | Kansentarief: € 3,2 | Kansentarief -19: € 1,6 | Bedrijvenpool Ter Dilft: € 0)

Organisatie

naam
Cultuurcentrum Ter Dilft
website
https://www.terdilft.be/
Alle activiteiten

Winkelmandje

Bekijk uw bestellingen

Tickets

Bestel tickets

Wachtlijst/Ruilbox

Zoek je nog een plek of heb je tickets over?
Gebruik onze Wachtlijst/Ruilbox!

Bekijk de Wachtlijst/Ruilbox

Carpoolbox

Zoek je nog vervoer of kan je mensen meenemen?
Gebruik onze Carpoolbox!

Bekijk de Carpoolbox
Deel deze pagina