Dit is een archief item!

Jullie kijkcomfort en veiligheid zijn onze prioriteit. Daarom werken we voor alle voorstellingen die doorgaan in onze schouwburg met een Covid Safe Ticket. Ontdek hier hoe we te werk gaan.

Op 14 september 1990 verliest Vlaanderen met Wim De Craene een van zijn grootste en meest legendarische singer-songwriters. 30 Jaar later blijkt de erkenning voor zijn oeuvre groter dan ooit. De liedjes van Wim De Craene zijn alom aanwezig op radio en televisie en blijven ontzettend populair bij het grote publiek. Toen onlangs Tim voor de eerste keer op single verscheen noemde de media het nummer iconisch. Ook klassiekers als Rozane, Kristien, Mensen van 18, Rikky en anderen, blijven de dag van vandaag waardering vinden bij jong en oud.

In het najaar van 2021 komt er een definitief eerbetoon aan Wim De Craene en zijn artistieke nalatenschap. Een aantal artiesten, uit verschillende richtingen van het Nederlandstalige luisterlied, slaan de handen in elkaar voor deze bijzondere tournee doorheen Vlaanderen. Zij zullen aandacht besteden aan de oorsprong en de achtergrond van vele van zijn liedjes. 

Bekijk en beluister hier alvast een voorsmaakje die Ramses De Craene en Neeka gaven in De Zevende Dag:

Wanneer

  • do 21 oktober 2021
    van 20 uur tot 21.30 uur

Waar

naam
Schouwburg Ter Dilft
adres
Sint-Amandsesteenweg 41-43 2880 Bornem

Prijs

€ 24,00 (Vriendenpas: € 21 | -19 tarief: € 12 | Kansentarief: € 4,8 | Kansentarief -19: € 2,4 | Bedrijvenpool Ter Dilft: € 0)

Organisatie

naam
Cultuurcentrum Ter Dilft
website
https://www.terdilft.be/
Alle activiteiten

Winkelmandje

Bekijk uw bestellingen

Tickets

Bestel tickets

Wachtlijst/Ruilbox

Zoek je nog een plek of heb je tickets over?
Gebruik onze Wachtlijst/Ruilbox!

Bekijk de Wachtlijst/Ruilbox

Carpoolbox

Zoek je nog vervoer of kan je mensen meenemen?
Gebruik onze Carpoolbox!

Bekijk de Carpoolbox
Deel deze pagina