Dit is een archief item!

In deze workshops verkennen we de wondere wereld van curry’s.  Indische curry’s zijn een combinatie van droge specerijen. Zo krijgt elk gerecht zijn specifieke smaak. Vegetarisch is niks nieuws voor Indiërs aangezien de meeste hindoes geen vlees eten. In Chennai hebben ze van veganisme zelfs hun handelsmerk gemaakt, want koemelk wordt er traditioneel vervangen door kokosmelk. Koeien worden er als heilig beschouwd. Britten en Portugezen lieten echter ook hun stempel na op de keuken en introduceerden tomaten, varkensvlees en ja, zelfs de chilipepers! Ontdek in deze workshops de o zo diverse Indische keuken boordevol smaken en specerijen.

Begeleiding: Renate Coen

2 donderdagen| 19 tot 22 UUR
14.10, 21.10

Het inschrijvingsgeld is incl. ingrediënten
Maximum 14 deelnemers

Meebrengen: aardappelmesje, snijplankje en keukenhanddoek

www.deplek-aalst.com

Wanneer

  • do 14 oktober 2021
    van 19 uur tot 21 uur

Waar

naam
Cultuurcentrum Ter Dilft
adres
Sint-Amandsesteenweg 412880 Bornem

Prijs

€ 42,00 (Kansentarief: € 8,4)

Organisatie

naam
Cultuurcentrum Ter Dilft
website
https://www.terdilft.be/
Alle activiteiten
foto: Culinair Indische keuken B.jpg
foto: Culinair Indische keuken B.jpg
foto: Culinair Indische keuken B.jpg

Winkelmandje

Bekijk uw bestellingen

Tickets

Bestel tickets
2

Wachtlijst/Ruilbox

Zoek je nog een plek of heb je tickets over?
Gebruik onze Wachtlijst/Ruilbox!

Bekijk de Wachtlijst/Ruilbox

Carpoolbox

Zoek je nog vervoer of kan je mensen meenemen?
Gebruik onze Carpoolbox!

Bekijk de Carpoolbox
Deel deze pagina