Dit is een archief item!
Jullie kijkcomfort en veiligheid zijn onze prioriteit. Daarom werken we voor alle voorstellingen die doorgaan in onze schouwburg met een Covid Safe Ticket. Ontdek hier hoe we te werk gaan.
 

Astor Piazzolla en Eduardo Rovira zijn de twee baanbrekende voortrekkers van de tango nuevo. Tussen hen heerste een zekere rivaliteit en er werd oeverloos gediscussieerd over wie van beiden de eerste was die de tango moderniseerde. Historisch gesproken deed Piaozzolla de eerste belangrijke aanzet tot de uitbouw van moderne tango in 1955 met zijn Octeto Buenos Aires. Het jaar daarop sloot Rovira zich aan bij het Octeto La Plata, maar liet hiermee geen opnames achter. 

Sonico plaatst op hun derde album voor de eerste keer de muziek van beide octetten die de weg vrijmaakten voor de vernieuwing van de tangomuziek naast elkaar. Een verkenning van de grenzen (‘the edge’) van het genre.

Argentijnse pers bejubelde Sonico als ‘de redder van de tango nuevo’. De groep bevindt zich in de top 10 van meest essentiële hedendaagse tango-ensembles. Een parel - niet enkel voor de tangoliefhebbers - maar voor iedereen met een hart voor muziek!

www.sonicomania.com

Wanneer

  • zo 10 oktober 2021
    van 20 uur tot 21.30 uur

Waar

naam
Schouwburg Ter Dilft
adres
Sint-Amandsesteenweg 41-432880 Bornem

Prijs

€ 20,00 (Vriendenpas: € 18 | -19 tarief: € 10 | Kansentarief: € 4 | Kansentarief -19: € 2 | Bedrijvenpool Ter Dilft: € 0)

Organisatie

naam
Cultuurcentrum Ter Dilft
website
https://www.terdilft.be/
Alle activiteiten

Winkelmandje

Bekijk uw bestellingen

Tickets

Bestel tickets

Wachtlijst/Ruilbox

Zoek je nog een plek of heb je tickets over?
Gebruik onze Wachtlijst/Ruilbox!

Bekijk de Wachtlijst/Ruilbox

Carpoolbox

Zoek je nog vervoer of kan je mensen meenemen?
Gebruik onze Carpoolbox!

Bekijk de Carpoolbox
Deel deze pagina