De Marokkaanse keuken is beïnvloed door het vele verhandelen van specerijen van oost naar west, door religieuze voorschriften en door een grote gastvrijheid. Gasten zijn altijd welkom aan tafel en er moet dus altijd voldoende zijn. Vooral op vrijdag, de voorgeschreven rustdag, wordt er massas couscous gegeten met familie en buren.
Dit is een workshop om te ontdekken, te proeven en te delen. Denk 1001 nachten, sfeerverlichting en grote tajines om heerlijke gerechten uit te scheppen. Sesam open u!
Begeleiding: Renate Coen
Het inschrijvingsgeld is incl. ingrediënten
Maximum 14 deelnemers
Meebrengen: aardappelmesje, snijplankje en keukenhanddoek
www.deplek-aalst.com
Wanneer
-
do 07 oktober 2021van 19 uur tot 22 uur
Waar
- naam
- Cultuurcentrum Ter Dilft
- adres
- Sint-Amandsesteenweg 41-432880 Bornem
Prijs
Organisatie
- naam
- Cultuurcentrum Ter Dilft
- website
- https://www.terdilft.be/