Dit is een archief item!
Jullie kijkcomfort en veiligheid zijn onze prioriteit. Daarom werken we voor alle voorstellingen die doorgaan in onze schouwburg met een Covid Safe Ticket. Ontdek hier hoe we te werk gaan.
 

Het heeft zes jaar geduurd voor Gabriel Rios met nieuw werk voor de dag kwam. Maar nu is het zover. Flore, het vijfde studioalbum van Gabriel Rios, is een lofzang op de muziek van Latijns-Amerika en het Caribisch gebied. Met de songs op het album keert Rios terug naar de jeugd van zijn eigen vader en grootvader - songs die ze hem graag hadden horen zingen.  
 
Flore weerspiegelt Rios in een soort (innerlijke) ruimtebaan, met niets anders dan het drijfhout van zijn herinneringen, een gezonde minachting voor het muzikale decorum en precies genoeg welbespraaktheid in het Spaans om ons te herinneren aan het eiland waar hij is geboren. Verwacht dus een avond met een boel nieuw werk van Rios en vooral veel muzikale zwoelheid op het podium.  

www.gabrielrios.com 

Dit concert is deel van ons openingsweekend op vrijdag 24, zaterdag 25 en zondag 26 september. De ticketprijs is inclusief een gratis drankje waarmee we samen graag klinken op de opening van onze vernieuwde schouwburg!

Wanneer

  • vr 24 september 2021
    van 20 uur tot 21.30 uur

Waar

naam
Schouwburg Ter Dilft
adres
Sint-Amandsesteenweg 41-43 2880 Bornem

Prijs

€ 30,00 (Vriendenpas: € 25 | -19 tarief: € 15 | Kansentarief: € 6 | Kansentarief -19: € 3 | Bedrijvenpool Ter Dilft: € 0)

Organisatie

naam
Cultuurcentrum Ter Dilft
website
https://www.terdilft.be/
Alle activiteiten

Winkelmandje

Bekijk uw bestellingen

Tickets

Bestel tickets

Wachtlijst/Ruilbox

Zoek je nog een plek of heb je tickets over?
Gebruik onze Wachtlijst/Ruilbox!

Bekijk de Wachtlijst/Ruilbox

Carpoolbox

Zoek je nog vervoer of kan je mensen meenemen?
Gebruik onze Carpoolbox!

Bekijk de Carpoolbox
Deel deze pagina