Dit is een archief item!

Update 3/11/2020: Omwille van de nieuwe maatregelen wordt deze voorstelling jammer genoeg geannuleerd! Alle ticketkopers worden eerstdaags persoonlijk op de hoogte gebracht. 

De Brits-Nigeriaanse Shola Omotoso verdiende haar bijnaam ‘Rocks’ jaren geleden door haar beste vriendin Sumaya te verdedigen tegen pestkoppen. Rocks is ondertussen 15 en even onbevreesd en onvoorwaardelijk toegewijd aan haar vrienden en familie, maar het leven stelt haar op de proef. Wanneer haar moeder plotseling vertrekt, is ze alleen verantwoordelijk voor haar 7-jarige broertje Emmanuel én voor zichzelf. 

Rocks probeert haar leven en dat van Emmanuel z’n gewone gangetje te laten gaan en doet hard haar best om niet in het pleegzorgsysteem terecht te komen. Gelukkig kan ze rekenen op haar girlsquad. De meisjes zorgen voor elkaar in moeilijke tijden. 

Het scenario werd in samenspraak met de jonge niet-professionele hoofdrolspelers in elkaar gebokst en maakt van 'Rocks' een film die uit het leven gegrepen is en barst van de energie, helemaal in de geest van Ken Loach’s Kes.

UK, 2019, 93’ 
Regie: Sarah Gavron 
Met o.a.
Bukky Bakray, Kosar Ali, D'angelou Osei Kissiedu

‘Het Engelse woord 'girlhood' laat zich niet zomaar vertalen in het Nederlands. Maar je begrijpt het al beter als je 'Rocks' hebt gezien.’ - De Standaard

Koop je tickets online: snel, gemakkelijk en zonder aanschuiven aan de kassa!

Wanneer

  • di 01 december 2020
    van 20 uur tot 21.33 uur

Waar

naam
Schouwburg Ter Dilft
adres
Sint-Amandsesteenweg 41-432880 Bornem

Prijs

€ 6,00 (Vriendenpas 20/21: € 5 | -19 tarief: € 3 | Bedrijvenpool Ter Dilft: € 0)

Contact

website
Bestel tickets
Alle activiteiten

Winkelmandje

Bekijk uw bestellingen

Wachtlijst/Ruilbox

Zoek je nog een plek of heb je tickets over?
Gebruik onze Wachtlijst/Ruilbox!

Bekijk de Wachtlijst/Ruilbox
Deel deze pagina