Een gevoelige en visuele voorstelling voor ridders en prinsessen!

Iedere morgen na het ontbijt gaat de kleine ridder William naar de ridderschool, hoewel hij veel liever helemaal boven in zijn boom zit. Van daaruit kan hij alles goed zien. Ook het mooie kasteel daarboven op de berg, waar prinses Silvia woont. Met haar zou hij graag willen spelen maar dat mag niet. Daarom zien ze elkaar enkel ’s nachts. Alleen heeft William een groot geheim… hij is bang in het donker.

In deze voorstelling wordt er met tafelpoppen, handpoppen en objecten gespeeld. Met het openen van enkele conservenblikken ontstaat het decor én het verhaal. Een verhaal over angst, over grote en kleine geheimen en over echte vriendschap. Wortel brengt hiermee een vrolijke, gevoelige maar vooral een sterk visuele voorstelling voor ridders en prinsessen.

Ideeën, poppen, decor en spel: Geert Van Doorselaere.
Techniek: Maria Mirabela Valea.
Eindregie: Bruno Smeyers.
Lesmap: Marianne Timbal.

Een samenwerking met cc Binder.

www.wortel.be 

Dinsdag 08/12 om 13.30 uur 
GC de Nestel, Puurs-Sint-Amands
Voor 2de en 3de kleuterklas
5 euro

De exacte data en uren van de schoolvoorstellingen en -films worden in overleg met de scholen ten laatste eind oktober vastgelegd.
Reserveren voor schoolvoorstellingen kan tot vrijdag 30 oktober 2020 via scholen@terdilft.be. Inlichtingen bij Manou Boeykens (secretariaat), 03 293 28 02 of Bart Wauters (programmatie), 03 890 69 37.

Wanneer

  • di 08 december 2020
    van 13.30 uur tot 14.20 uur

Waar

naam
GC De Nestel
adres
Buisstraat 19c2890 Sint-Amands

Contact

website
Bestel tickets
Alle activiteiten

Winkelmandje

Bekijk uw bestellingen

Wachtlijst/Ruilbox

Zoek je nog een plek of heb je tickets over?
Gebruik onze Wachtlijst/Ruilbox!

Bekijk de Wachtlijst/Ruilbox
Deel deze pagina