Dit is een archief item!

Download het plan helemaal onderaan deze pagina!

Estelle Chrétien is een jonge Franse kunstenares die met haar land-art installaties subtiele ingrepen in het landschap verweeft. Een gapende wonde in een perfect gazon, bomen die laarzen krijgen of zelfs een onderbroek…

Ze werkt voor het eerst in België. Afkomstig van het platteland in de buurt van Nancy gaat ze hier de uitdaging met het park aan. De veelzijdigheid van de natuur is het uitgangspunt voor al haar creaties. De natuur is tegelijk decor, materiaal en inspiratiebron.
Haar werken zijn soms subtiel, soms poëtisch, soms humoristisch, soms brutaal… maar altijd doordrenkt van een kinderlijke verwondering.

Samen met haar kompaan Miguel Costa nam ze het park onder handen. Hun uitvalsbasis was het Atelier van Antonine, waar ze dankzij de enthousiaste medewerking van kasteel d’Ursel 2 weken verbleven.

Je kan de wandeling maken tussen 11 juli en 15 september, tijdens de openingsuren van het park van kasteel d’Ursel. Een plan vind je aan de 3 hoofdingangen van het park of kan je downloaden helemaal onderaan deze pagina.

TIP: Kasteel d’Ursel verzamelt online de mooiste foto’s, tekeningen en schilderijen voor hun zomerproject #kasteelinbeeld. De werken van Estelle kunnen bezoekers meteen inspiratie bieden om deel te nemen.

Wanneer

  • za 11 juli 2020
    t.e.m.
    di 15 september 2020

Waar

naam
Kasteeldomein d'Ursel
adres
Wolfgang d'Urselstraat 92880 Bornem

Prijs

Gratis
Alle activiteiten

Winkelmandje

Bekijk uw bestellingen

Wachtlijst/Ruilbox

Zoek je nog een plek of heb je tickets over?
Gebruik onze Wachtlijst/Ruilbox!

Bekijk de Wachtlijst/Ruilbox

Carpoolbox

Zoek je nog vervoer of kan je mensen meenemen?
Gebruik onze Carpoolbox!

Bekijk de Carpoolbox
Deel deze pagina