Dit is een archief item!

Filmklassieker over je eigen dromen volgen!

De negentiende-eeuwse klassieker van Louisa May Alcott is nog steeds populair. Greta Gerwigs verfilming is reeds de zevende filmadaptatie van dit geliefde verhaal over vier zussen die het leven en de liefde ontdekken. Gerwig, die met het bekroonde Lady Bird (2017) haar regiedebuut maakte, levert met Little Women een warm, feministisch kostuumdrama af. De film werd genomineerd voor maar liefst zes Oscars, waaronder die voor Beste Film, en won de award voor Best Kostuumontwerp.

Je parkeert je wagen op de parking van Mazda Logistics Europe in Tisselt. Gezellig in de auto met de ramen open of toe: je stemt de radio af op een FM-kanaal waarop het geluid wordt uitgezonden.

Tickets bestel je via CC De Ster.

Deze drive-in maakt deel uit van Openluchtfilm Bornem-Puurs-Sint-Amands-Willebroek
CC Ter Dilft, cc Binder en CC De Ster slaan de handen in elkaar voor zes onvergetelijke filmavonden op drie unieke locaties in Willebroek, Puurs-Sint-Amands en Bornem. Want wat is er leuker dan op een gezellige zomeravond een leuke film kijken? Juist ja: op een gezellige zomeravond een leuke film kijken in openlucht met een drankje in de hand. De voorstelling start telkens bij zonsondergang rond 21u – de drive-in movies rond 21.45u.

Wanneer

  • vr 24 juli 2020
    van 21.45 uur tot 23.59 uur

Waar

naam
Op locatie
adres
2880 Bornem
Alle activiteiten

Winkelmandje

Bekijk uw bestellingen

Wachtlijst/Ruilbox

Zoek je nog een plek of heb je tickets over?
Gebruik onze Wachtlijst/Ruilbox!

Bekijk de Wachtlijst/Ruilbox

Carpoolbox

Zoek je nog vervoer of kan je mensen meenemen?
Gebruik onze Carpoolbox!

Bekijk de Carpoolbox
Deel deze pagina