Dit is een archief item!

Update 27/07/20: Omwille van het stijgend aantal corona-besmettingen beslisten de gemeente Willebroek en CC De Ster om deze film niet te laten doorgaan!

De producenten van Patser maken met Torpedo de eerste Vlaamse duikbootfilm. Hij is op zijn minst spectaculair te noemen, zeker voor Vlaamse normen. Bloed & ledematen durven al eens over het scherm te spatten. De Vlaamse topcast zoals Koen De Bouw, Joren Sedeslachts, Sven De Ridder, Ella-June Henrard, maar ook een internationale ster als Thure Riefenstein, amuseert zich duidelijk en levert voortreffelijk werk.

Je parkeert je wagen op de parking van Mazda Logistics Europe in Tisselt. Gezellig in de auto met de ramen open of toe: je stemt de radio af op een FM-kanaal waarop het geluid wordt uitgezonden.

Tickets bestel je via CC De Ster.

Deze drive-in maakt deel uit van Openluchtfilm Bornem-Puurs-Sint-Amands-Willebroek
CC Ter Dilft, cc Binder en CC De Ster slaan de handen in elkaar voor zes onvergetelijke filmavonden op drie unieke locaties in Willebroek, Puurs-Sint-Amands en Bornem. Want wat is er leuker dan op een gezellige zomeravond een leuke film kijken? Juist ja: op een gezellige zomeravond een leuke film kijken in openlucht met een drankje in de hand.
De voorstelling start telkens bij zonsondergang rond 21 uur – de drive-in movies rond 21.45 uur.

Wanneer

  • vr 31 juli 2020
    van 21.45 uur tot 23.59 uur

Waar

naam
Op locatie
adres
2880 Bornem
Alle activiteiten

Winkelmandje

Bekijk uw bestellingen

Wachtlijst/Ruilbox

Zoek je nog een plek of heb je tickets over?
Gebruik onze Wachtlijst/Ruilbox!

Bekijk de Wachtlijst/Ruilbox

Carpoolbox

Zoek je nog vervoer of kan je mensen meenemen?
Gebruik onze Carpoolbox!

Bekijk de Carpoolbox
Deel deze pagina