Dit is een archief item!

Update 28/07/20: N.a.v. de strengere coronamaatregelen in de provincie Antwerpen werd door de gemeente Bornem beslist om alle publieksactiviteiten in augustus te annuleren! We contacteren eerstdaags alle betrokkenen persoonlijk i.v.m. eventuele terugbetaling tickets. 

Deze ronkende actiefilm met Matt Damon en Christian Bale zet je in de bijrijdersstoel voor een titanenstrijd in de racewereld: die tussen Henry Ford II en Enzo Ferrari.

Je parkeert je wagen in het landschapspark van Puurs-Sint-Amands. Gezellig in de auto met de ramen open of toe: je stemt de radio af op een FM-kanaal waarop het geluid wordt uitgezonden. Oldtimer Club Klein-Brabant zorgt voor een mooie omkadering in het gezelschap van mooie, oude wagens. Jij brengt zelf je eigen drank en snacks mee.

Het terrein gaat open om 20 uur. De film start bij zonsondergang rond 21.45 uur.

Kom je zonder wagen? Breng dan je eigen stoel, laken, tapijt of lazybag mee.

Tickets bestel je via cc Binder.

Deze drive-in maakt deel uit van Openluchtfilm Bornem-Puurs-Sint-Amands-Willebroek
CC Ter Dilft, cc Binder en CC De Ster slaan de handen in elkaar voor zes onvergetelijke filmavonden op drie unieke locaties in Willebroek, Puurs-Sint-Amands en Bornem. Want wat is er leuker dan op een gezellige zomeravond een leuke film kijken? Juist ja: op een gezellige zomeravond een leuke film kijken in openlucht met een drankje in de hand. De voorstelling start telkens bij zonsondergang rond 21u – de drive-in movies rond 21.45u.

Bron: UiTinVlaanderen.be

 

Wanneer

  • vr 07 augustus 2020
    van 21.45 uur tot 23.59 uur

Waar

naam
Op locatie
adres
Sint-Amandsesteenweg 41-432880 Bornem
Alle activiteiten

Winkelmandje

Bekijk uw bestellingen
Deel deze pagina