Dit is een archief item!

Update 28/07/20: N.a.v. de strengere coronamaatregelen in de provincie Antwerpen werd door de gemeente Bornem beslist om alle publieksactiviteiten in augustus te annuleren! We contacteren eerstdaags alle betrokkenen persoonlijk i.v.m. eventuele terugbetaling tickets. 

Een muzikale vertelling over ontdekkingsreiziger en natuurkundige Alexander von Humboldt, grondlegger van de ecologie en altijd bruisend als Sprudelwasser. In zijn tijd was deze ontstuimige avonturier wereldberoemd, vandaag relevanter dan ooit. Hoog tijd om hem weer even van onder het stof te halen!  

Barbara Rottiers maakt samen met muzikanten Benjamin Boutreur en Lot Vandekeybus deze spiksplinternieuwe voorstelling. Kasteeldomein d’Ursel is de perfecte locatie om het publiek voor de allereerste keer te laten proeven  van deze familievoorstelling. 

Kasteeldomein d’Ursel Hingene 
Voor iedereen vanaf 8 jaar 
Alleen vooraf gereserveerde en betaalde tickets. Er is geen kassa op de avond zelf. 

I.s.m. kasteel d’Ursel. 

Het publiek mag voorlopig nog niet (of toch beperkt) naar het cultuurcentrum komen, daarom trekt Ter Dilft deze zomer zélf tot bij zijn publiek. Bornemnaars krijgen de kans om in hun eigen (deel)gemeente een cultureel evenement mee te pikken. Bekijk het volledige zomeraanbod op www.terdilft.be/zomer. 

Wanneer

  • do 20 augustus 2020
    van 20 uur tot 21 uur

Waar

naam
Kasteeldomein d’Ursel
adres
Wolfgang d’Urselstraat 92880 Bornem

Prijs

€ 5,00

Contact

website
Bestel tickets
Alle activiteiten

Winkelmandje

Bekijk uw bestellingen

Wachtlijst/Ruilbox

Zoek je nog een plek of heb je tickets over?
Gebruik onze Wachtlijst/Ruilbox!

Bekijk de Wachtlijst/Ruilbox

Carpoolbox

Zoek je nog vervoer of kan je mensen meenemen?
Gebruik onze Carpoolbox!

Bekijk de Carpoolbox
Deel deze pagina