Dit is een archief item!

Update 28/07/20: N.a.v. de strengere coronamaatregelen in de provincie Antwerpen werd door de gemeente Bornem beslist om alle publieksactiviteiten in augustus te annuleren! We contacteren eerstdaags alle betrokkenen persoonlijk i.v.m. eventuele terugbetaling tickets. 

Tijdens de lockdown ging Han solo in quarantaine in zijn mobilhome. 50 dagen lang maakte hij humoristische bijdrages geïnspireerd op de actualiteit, die dagelijks verschenen. En met groot succes. Dat humor in corona-tijden een van de belangrijkste behoeften is van de mens werd al snel duidelijk. De filmpjes werden een internethype, gingen viraal en werden meer dan 3 miljoen keer bekeken. 

Han solo komt deze zomer naar je toe met een flitsende show, die brandend actueel is. Han solo kijkt hierin terug op zijn quarantaine en die van zijn medemens maar hij kijkt ook vooruit. Hoe moet het nu verder? Kom naar Han solo’s mobilhome en lach, in openlucht en veilig. 

Parking aan de voetbal, Branst
Alleen vooraf gereserveerde en betaalde tickets. Er is geen kassa op de avond zelf. 

Het publiek mag voorlopig nog niet (of toch beperkt) naar het cultuurcentrum komen, daarom trekt Ter Dilft deze zomer zélf tot bij zijn publiek. Bornemnaars krijgen de kans om in hun eigen (deel)gemeente een cultureel evenement mee te pikken. Bekijk het volledige zomeraanbod op www.terdilft.be/zomer

www.han-solo.be

Wanneer

  • za 15 augustus 2020
    van 17 uur tot 18 uur

Waar

naam
Op locatie
adres
2880 Bornem

Prijs

€ 8,00 (Vriendenpas 20/21: € 6 | -19 tarief: € 4)

Contact

website
Bestel tickets
Alle activiteiten

Winkelmandje

Bekijk uw bestellingen

Wachtlijst/Ruilbox

Zoek je nog een plek of heb je tickets over?
Gebruik onze Wachtlijst/Ruilbox!

Bekijk de Wachtlijst/Ruilbox

Carpoolbox

Zoek je nog vervoer of kan je mensen meenemen?
Gebruik onze Carpoolbox!

Bekijk de Carpoolbox
Deel deze pagina