Dit is een archief item!

Update 28/07/20: N.a.v. de strengere coronamaatregelen in de provincie Antwerpen werd door de gemeente Bornem beslist om alle publieksactiviteiten in augustus te annuleren! We contacteren eerstdaags alle betrokkenen persoonlijk i.v.m. eventuele terugbetaling tickets. 

Ter Dilft zorgt voor drie onvergetelijke filmavonden in de gezonde zomerse buitenlucht. Zoek een plaatsje op de tribune van KSV Bornem en geniet ervan. 

De bekende acteurs uit de populaire televisieserie keren terug voor deze film. Het is 1927 en de familie Crawley en het personeel maken zich op voor hoog bezoek van niemand minder dan koning George V en koningin Mary. De koninklijke visite zorgt voor de nodige zenuwachtigheid, niet in het minst bij het huispersoneel. Lady Mary moet beroep doen op een oude bekende om de voorbereidingen in goede banen te leiden.

VS, 2019, 122’ 
Regie: Michael Engler 
Met Michelle Dockery, Maggie Smith, Robert James-Colliler, Elizabeth McGovern... 

Tribune KSV Bornem 
(Recreatiedomein Breeven, Barelstraat 111B, 2880 Bornem)
Alleen vooraf gereserveerde en betaalde tickets. Er is geen kassa op de avond zelf. 

Het publiek mag voorlopig nog niet (of toch beperkt) naar het cultuurcentrum komen, daarom trekt Ter Dilft deze zomer zélf tot bij zijn publiek. Bornemnaars krijgen de kans om in hun eigen (deel)gemeente een cultureel evenement mee te pikken. Bekijk het volledige zomeraanbod op www.terdilft.be/zomer

Wanneer

  • za 08 augustus 2020
    van 21 uur tot 23 uur

Waar

naam
Op locatie
adres
Sint-Amandsesteenweg 41-432880 Bornem

Prijs

€ 5,00 (Vriendenpas 20/21: € 4 | -19 tarief: € 2,5)

Contact

website
Bestel tickets
Alle activiteiten

Winkelmandje

Bekijk uw bestellingen
Deel deze pagina