Dit concert is geannuleerd omdat men wegens de geldende coronamaatregels teveel moet afwijken van het concept dat men voor ogen had. Bedankt voor het begrip.

The Great Pretenders

Wat hoor je als je vijf geschoolde zangers met een gezamelijke passie voor close harmony samenbrengt met een repertoire van The Platters, Four Aces, Cliff Richard, The Beach Boys... ?
Een unieke combinatie van intimiteit en nostalgie.
Legendarische nummers als Smoke get's in your eyes, Only you, Ramona... krijgen een plaatsje in deze sfeervolle en swingende performance.

www.thegreatpretenders.be

Gery's Big Band

Gery's Big Band is een enthousiaste groep semi-professionele muzikanten die een volwaardige Big Band vormen.
De passie voor muziek die Gery, de oprichter van de band, uitstraalt naar zijn muzikanten en publiek toe, is subliem. Door zijn gedrevenheid heeft dit orkest een onomstotelijk succes geboekt en dit in zeer vele muziekgenres. Van disco tot wals; Glenn Miller tot Michael Jackson.

Het geheim van dit orkest zit in de brede interesse naar muziek in al zijn facetten. Zowel dirigent als muzikanten hebben maar één doel: muziek beleven en spelen.
 
Met deze jarenlange inzet heeft GBB het voorrecht gehad met tal van bekende solisten te mogen werken, zowel instrumentaal als vocaal. Ze deelden al het podium met Frank Vagané, Walter Boeykens, François Glorieux, Barbara Dex, Gunther Neefs, Will Tura, Luc Caals, Marijn De Valk en vele anderen.
 

De Lions Club Klein-Brabant organiseert dit 12e dubbelconcert ten voordele van hun culturele en sociale doelen in Klein-Brabant Vaartland.


30 euro

Wanneer

  • za 05 december 2020
    van 20 uur tot 22 uur

Waar

naam
Schouwburg Ter Dilft
adres
Sint-Amandsesteenweg 41-432880 Bornem

Prijs

€ 30,00

Contact

website
Bestel tickets
Alle activiteiten
foto: 201205 Lions Club Klein-Brabant Gery's Big Band B
foto: 201205 Lions Club Klein-Brabant Logo B

Winkelmandje

Bekijk uw bestellingen
1

Wachtlijst/Ruilbox

Zoek je nog een plek of heb je tickets over?
Gebruik onze Wachtlijst/Ruilbox!

Bekijk de Wachtlijst/Ruilbox
Deel deze pagina