Het doel van frituren is een product te verkrijgen dat binnenin gaar is en aan de buitenkant een knapperige, krokante korst heeft. Het is een droog bereidingsproces met een hoge bereidingstemperatuur waarbij je een vetstof gebruikt waarin je het product geheel onderdompelt.
Frituren is een eindbereiding die je kunt toepassen in de koude en warme keuken en voor patisserie. Het is een korte bereidingstechniek die je à la minute toepast omdat je de producten knapperig moet kunnen serveren.

Begeleiding: Nicola Priolo.

2 MAANDAGEN - 19 tot 21 UUR
01.02, 08.02

25 euro (excl. ingrediënten)
Maximum 12 deelnemers
Meebrengen: keukenhanddoek, bewaardoos, groot keukenmes

Omwille van de coronamaatregelen kan je momenteel nog geen tickets bestellen voor deze activiteit. Van zodra we voldoende zekerheid hebben, start de ticketverkoop. We houden iedereen op de hoogte via onze website, nieuwsbrief en sociale media.

Wanneer

  • ma 01 februari 2021
    t.e.m.
    ma 08 februari 2021
    maandag
    van 19 uur tot 21 uur

Waar

naam
Cultuurcentrum Ter Dilft
adres
Sint-Amandsesteenweg 41-432880 Bornem

Prijs

€ 25,00

Contact

website
Bestel tickets
Alle activiteiten

Winkelmandje

Bekijk uw bestellingen

Wachtlijst/Ruilbox

Zoek je nog een plek of heb je tickets over?
Gebruik onze Wachtlijst/Ruilbox!

Bekijk de Wachtlijst/Ruilbox
Deel deze pagina