In deze workshops verkennen we de wondere wereld van curry’s.  Indische curry’s zijn een combinatie van droge specerijen. Zo krijgt elk gerecht zijn specifieke smaak. Vegetarisch is niks nieuws voor de Indiërs aangezien de meeste hindoes geen vlees eten. In Chennai hebben ze van veganisme zelfs hun handelsmerk gemaakt, want koemelk wordt er traditioneel vervangen door kokosmelk. Koeien worden er immers als heilig beschouwd. De Britten en Portugezen lieten echter ook hun stempel na op de keuken en introduceerden tomaten, varkensvlees en ja, zelfs de chilipepers! Ontdek in deze workshops de o zo diverse Indische keuken boordevol smaken en specerijen.

Begeleiding: Renate Coen

2 DONDERDAGEN - 19 tot 22 UUR
19.11, 26.11

42 euro (incl. ingrediënten: 10 euro)
Maximum 14 deelnemers

Meebrengen: aardappelmesje, snijplankje en keukenhanddoek
www.deplek-aalst.com

 

Wanneer

  • do 19 november 2020
    t.e.m.
    do 26 november 2020
    donderdag
    van 19 uur tot 22 uur

Waar

naam
Cultuurcentrum Ter Dilft
adres
Sint-Amandsesteenweg 41-432880 Bornem

Prijs

€ 42,00
Alle activiteiten

Winkelmandje

Bekijk uw bestellingen

Tickets

Bestel tickets

Wachtlijst/Ruilbox

Zoek je nog een plek of heb je tickets over?
Gebruik onze Wachtlijst/Ruilbox!

Bekijk de Wachtlijst/Ruilbox
Deel deze pagina