Dit is een archief item!

Deze workshop werd helaas geannuleerd wegens Corona.

Brushlettering is het tekenen van letters met een penseelpunt (brushpen). Het vergt best wat oefening, maar met de handleiding die Tinneke speciaal voor deze workshop heeft samengesteld, ga je naar huis met een schat aan informatie die je kan gebruiken voor je wenskaarten, posters, labels, cadeauverpakkingen…  
 
In het eerste deel van de workshop maken we kennis met de aangewezen materialen, typografie en juiste compositie van woorden. We staan stil bij verschillende lettertypes en hoe ze evenwichtig met elkaar te verenigen, vergezeld van fijne illustraties. Nadien ga je zelf aan de slag. 

Je krijgt je persoonlijke brushlettering manual mee naar huis, samen met een door jou mooie geletterde quote, hersenspinsel, naam en natuurlijk heel veel inspiratie om thuis verder aan de slag te gaan! 

Begeleiding: Tinneke Van Sande 

In deze workshop hoef je zelf niets mee te brengen. Alle materiaal wordt voor jou voorzien. Er zijn verschillende brushpennen, zodat je kennis kan maken met verschillende materialen en kan ondervinden wat voor jou het beste werkt.  
Tinneke Van Sande is grafisch vormgever en zot van typografie en taal. Een mooie tekst op een heel laagdrempelige manier vormgeven en op alles kunnen toepassen... Brushlettering is de perfecte combinatie!

DI 17.11 - 19.30 tot 22 UUR 
35 euro 
Maximum 15 deelnemers 

www.helloalice.be

 

Wanneer

  • di 17 november 2020
    van 19.30 uur tot 22 uur

Waar

naam
Cultuurcentrum Ter Dilft
adres
Sint-Amandsesteenweg 41-432880 Bornem

Prijs

€ 35,00

Contact

website
Bestel tickets
Alle activiteiten

Winkelmandje

Bekijk uw bestellingen

Wachtlijst/Ruilbox

Zoek je nog een plek of heb je tickets over?
Gebruik onze Wachtlijst/Ruilbox!

Bekijk de Wachtlijst/Ruilbox

Carpoolbox

Zoek je nog vervoer of kan je mensen meenemen?
Gebruik onze Carpoolbox!

Bekijk de Carpoolbox
Deel deze pagina