Dit is een archief item!

De Marokkaanse keuken is beïnvloed door het vele verhandelen van specerijen van oost naar west, door religieuze voorschriften en door een grote gastvrijheid. Gasten zijn altijd welkom aan tafel en er moet dus altijd voldoende zijn. Vooral op vrijdag, de voorgeschreven rustdag, wordt er massa’s couscous gegeten met familie en buren. Dit is een workshop om te ontdekken, te proeven en te delen.  Denk 1001 nachten, sfeerverlichting en grote tajines om heerlijke gerechten uit te scheppen. Sesam open u!

Begeleiding: Renate Coen

DO 15.10 - 19.00 tot 22 UUR

25 euro (inclusief ingrediënten)

Meebrengen: aardappelmesje, snijplankje en keukenhanddoek
www.deplek-aalst.com 

De capaciteit van onze cursuslokalen is door de huidige maatregelen jammer genoeg beperkt en sommige activiteiten zijn snel volzet. We vragen om je dan toch in te schrijven op de wachtlijst. We doen samen met de lesgevers ons best om eventueel extra workshops of cursussen in te plannen.

Wanneer

  • do 15 oktober 2020
    van 19 uur tot 22 uur

Waar

naam
Cultuurcentrum Ter Dilft
adres
Sint-Amandsesteenweg 41-432880 Bornem

Prijs

€ 25,00
Alle activiteiten

Winkelmandje

Bekijk uw bestellingen

Tickets

Bestel tickets
1

Wachtlijst/Ruilbox

Zoek je nog een plek of heb je tickets over?
Gebruik onze Wachtlijst/Ruilbox!

Bekijk de Wachtlijst/Ruilbox
Deel deze pagina