Tegenwoordig vinden we in de rekken van onze supermarkten veel Italiaanse producten en ingrediënten: van de bekende pasta tot de zuiderse groenten, maar ook de salumi en de Italiaanse kazen. En we mogen zeker de mogelijkheden niet vergeten die de Italiaanse keuken ons biedt op het vlak van desserts: niet te versmaden en erg divers.
In deze cursus leer je elke avond verschillende ingrediënten kennen en zie je de beste recepten bereiden. Natuurlijk proef je ook alles en degusteer je ondertussen een heerlijk Italiaans wijntje.
Begeleiding: Nicola Priolo.
5 MAANDAGEN -19 tot 21 UUR
07.09, 14.09, 28.09, 05.10, 12.10
58 euro (excl. ingrediënten)
Meebrengen: keukenhanddoek, bewaardoos en groot keukenmes
De capaciteit van onze cursuslokalen is door de huidige maatregelen jammer genoeg beperkt en sommige activiteiten zijn snel volzet. We vragen om je dan toch in te schrijven op de wachtlijst. We doen samen met de lesgevers ons best om eventueel extra workshops of cursussen in te plannen.
Wanneer
-
ma 07 september 2020t.e.m.ma 12 oktober 2020
- maandag
- van 19 uur tot 21 uur
Waar
- naam
- Cultuurcentrum Ter Dilft
- adres
- Sint-Amandsesteenweg 41-432880 Bornem