Binta is een rebels meisje. Ze verblijft in een kindertehuis en wacht samen met vriendje Youri op een bezoek van haar mama. Binta heeft een geheime binnenkamer met luikjes vol verhalen, geuren en objecten. Tijdens dit bezoekuur ben je welkom in haar wereld… 

Hoe is het om niet bij je ouders te wonen? Hoe is het om samen met andere kinderen een nieuw nest te moeten delen? Waarom kunnen sommige ouders soms een tijd niet voor hun kinderen zorgen? Hoe gaan kinderen om met gevoelens van gemis? De Binnenkamer van Binta is een zintuiglijke voorstelling vol muziek, humor en ontroerende, spannende verhalen. 

Aminata Demba (KVS, De Maan, NTGent) verdiepte zich in de relatie tussen kind en ouder in extreme situaties via gesprekken met betrokkenen en deskundigen. Hanneke Pauwe schrijft vanuit dit materiaal een fantasierijke vertelling die je mee kan beleven in een unieke installatie. Aminata Demba en muzikant Sam Gysel (Zita Swoon) nemen je mee in een muzikaal verhaal over gemis én veerkracht. 

Podium schouwburg
12 - 10 euro 
-19 jaar: 6 euro 
Voor iedereen vanaf 9 jaar 
www.laika.be

Omwille van de coronamaatregelen kan je momenteel nog geen tickets bestellen voor deze activiteit. Van zodra we voldoende zekerheid hebben, start de ticketverkoop. We houden iedereen op de hoogte via onze website, nieuwsbrief en sociale media.

Wanneer

  • za 03 oktober 2020
    van 20 uur tot 21 uur

Waar

naam
Schouwburg Ter Dilft
adres
Sint-Amandsesteenweg 41-432880 Bornem

Contact

website
Bestel tickets
Alle activiteiten

Winkelmandje

Bekijk uw bestellingen
Deel deze pagina