Dit is een archief item!

Jong Vlaams theatertalent bestormt de podia! Johannes Wirix-Speetjens en Wito Geerts werkten voor hun creatie Zonderlingen onder de vlag ‘Trappelend Talent’ samen met niemand minder dan Bruno Vanden Broecke als spel- en regiecoach.

Johannes en Wito verbleven elk apart een tijd in respectievelijk Italië en Indonesië/Java. Ze schreven elk afzonderlijk vanuit hun ervaringen in die landen een monoloog en brachten deze monologen samen tot één voorstelling.

Centraal staat de zoektocht naar de ander, de puurheid van ontmoeting over wereldbeelden heen. Dat gaat gepaard met exponentieel geluk, eenzaamheid, generositeit en liefde. Er zal ontmoet, verbonden en gedeeld worden. Maar wat betekent dat nog vandaag? En is er ook dan al sprake van samenleven? Wees getuige van deze clash van de eeuw!

Muzikaal voorziet de elektro-akoestische band GlassHelder de voorstelling van een eigentijdse soundscape.

14 - 12 euro
-19 jaar: 7 euro


Omwille van de coronamaatregelen kan je momenteel nog geen tickets bestellen voor deze activiteit. Van zodra we voldoende zekerheid hebben, start de ticketverkoop. We houden iedereen op de hoogte via onze website, nieuwsbrief en sociale media.

Over Trappelend Talent

Enkele maanden geleden stuurde Bruno Vanden Broecke een wel heel opvallende mail en oproep naar alle cultuurcentra: jong, Vlaams talent kreeg amper nog speelkansen. Konden wij daar niets aan veranderen? En zo geschiedde: verschillende cc’s, van Limburg tot aan de kust, selecteerden samen met Bruno Vanden Broecke enkele jonge makers en bieden deze jonge leeuwen een podium aan. Ter Dilft koos voor Johannes Wirix-Speetjens en Wito Geerts.

Wanneer

  • vr 22 januari 2021
    van 20 uur tot 21.30 uur

Waar

naam
Schouwburg Ter Dilft
adres
Sint-Amandsesteenweg 41-432880 Bornem

Contact

website
Bestel tickets
Alle activiteiten
foto: 210122 - Trappelend Talent B.jpg

Winkelmandje

Bekijk uw bestellingen
Deel deze pagina