Screws is een parcours van micro-performances die zich tussen en rondom het publiek afspeelt. De voorstelling exploreert de verschillende mogelijkheden die zich voordoen binnen de choreografie en zoekt naar manieren om bestaande beweging te ondersteunen of transformeren. Het gebruik van hedendaagse gebruiksvoorwerpen zoals ijswandelschoenen, een bowlingbal of fietshelmen maken deel uit van dit artistieke proces.
De toeschouwer heeft de mogelijkheid om zich dichtbij de micro-performance te begeven, bewust of per toeval. Iedereen is vrij om te bewegen, wandelen of een specifieke hoek te kiezen en zo de performance op een hoogstpersoonlijke manier te ervaren.
Wie vorig seizoen Red Haired Man van Vantournhout zag in onze schouwburg, zal ook deze nieuwe bijzondere mix van choreografie, circografie en beweging niet willen missen!

20 -17 euro
-19 jaar: 10 euro

https://notstanding.com/

Omwille van de coronamaatregelen kan je momenteel nog geen tickets bestellen of inschrijven voor deze activiteit. Van zodra we voldoende zekerheid hebben i.v.m. deze activiteit, start de ticketverkoop. We houden iedereen op de hoogte via onze website, nieuwsbrief en sociale media. 

Wanneer

  • za 24 april 2021
    van 18 uur tot 19.30 uur

Waar

naam
Op locatie
adres
2880 Bornem

Contact

website
Bestel tickets
Alle activiteiten

Winkelmandje

Bekijk uw bestellingen

Wachtlijst/Ruilbox

Zoek je nog een plek of heb je tickets over?
Gebruik onze Wachtlijst/Ruilbox!

Bekijk de Wachtlijst/Ruilbox
Deel deze pagina