Vijftien jaar na de release van zijn debuutalbum The Bigger Picture, keert Leuvenaar Milow terug naar zijn muzikale roots met een intieme akoestische tour. Hij gaat terug naar de singer-songwriter sound van zijn beginperiode. Tijdens zijn Unplugged Tour 2021 brengt hij naast bekende hits (zoals o.a. You Don't Know, Ayo Technology, You and Me en Little in the Middle) en minder bekende parels ook gloednieuwe songs uit het nog te verschijnen zevende album.

Milow heeft maar liefst 12 MIA’s op zijn palmares (waaronder die van ‘Beste live-act’ en ‘Beste soloartiest’) en verkocht vorig jaar de Lotto Arena nog uit. Deze theatertournee is dan ook een unieke kans om de man met warme stem en gouden gevoel voor melodie aan het werk te zien. Samen met zijn vaste muzikant Tom Vanstiphout en zangeres Nina Babet neemt hij het publiek een hele avond lang mee in zijn wonderlijke universum.

32 - 28 euro
-19 jaar: 28 euro

www.milow.com 

Dankzij onze bedrijvenpool 2020-2021:
Advocatenkantoor Bart Schuermans, Bouwbedrijf Weckx-Van Pellicom, Brijs nv, Deze Week / Zondag / Steps / Digilocal, Erik Schilders bvba, Interieurglas,  Lambrechts nv, Muyshondt Electro Service, Studio Klein Brabant, Think Global bvba, Topfloor en Waumans André.
Bedrijven met een hart voor cultuur!

Omwille van de coronamaatregelen kan je momenteel nog geen tickets bestellen of inschrijven voor deze activiteit. Van zodra we voldoende zekerheid hebben i.v.m. deze activiteit, start de ticketverkoop. We houden iedereen op de hoogte via onze website, nieuwsbrief en sociale media.

Wanneer

  • za 03 april 2021
    van 20 uur tot 21.30 uur

Waar

naam
Schouwburg Ter Dilft
adres
Sint-Amandsesteenweg 41-432880 Bornem

Contact

website
Bestel tickets
Alle activiteiten

Winkelmandje

Bekijk uw bestellingen
Deel deze pagina