Dit is een archief item!

Vier mensen proberen een leuke avond te hebben. Gescheiden en hertrouwd willen ze liefst helemaal opnieuw beginnen, maar het verleden kun je niet zomaar vergeten. Zeker wanneer alles open en eerlijk bespreekbaar moet zijn.
Wat een gezellige avond had moeten worden bij de nieuwe barbecue, wordt een nachtmerrie. Een afwezige EX is de aanleiding.
De Nederlandse actrices Alice Reijs en Ariane van Vliet zijn uitzonderlijke actrices. Ze deelden het podium al voor de familievoorstelling Ans en Wilma van Het Paleis. Alice was ook te zien in de Den elfde van den elfde op Eén, een serie die ze samen met haar man Tom Van Dyck schreef en regisseerde. Tom Van Dyck hoeft geen introductie. Hij is acteur, scenarist en regisseur van o.a. de Woestijnvisreeks Van vlees en bloed. In Het Eiland speelde hij de legendarische Alain Vandam – a.k.a. de Proptput - aan de zijde van Lucas Van den Eynde. Lucas schitterde vorig seizoen op ons podium met Jukebox en was afgelopen voorjaar te zien in de spannende Eén-reeks GR5.

20 – 17 euro
-19 jaar: 10 euro

www.dekempvader.be 

Omwille van de coronamaatregelen kan je momenteel nog geen tickets bestellen of inschrijven voor deze activiteit. Van zodra we voldoende zekerheid hebben i.v.m. deze activiteit, start de ticketverkoop. We houden iedereen op de hoogte via onze website, nieuwsbrief en sociale media.

Wanneer

  • vr 02 april 2021
    van 20 uur tot 21.30 uur

Waar

naam
Schouwburg Ter Dilft
adres
Sint-Amandsesteenweg 41-432880 Bornem

Contact

website
Bestel tickets
Alle activiteiten

Winkelmandje

Bekijk uw bestellingen
Deel deze pagina