Dit is een archief item!

Deze voorstelling wordt jammer genoeg geannuleerd!

Wie vorig jaar een ticketje kon bemachtigen voor de circusvoorstelling A Simple Space van Gravity & Other Myths weet waar hij aan toe is: dit Australische gezelschap blaast je weg met zijn vernieuwende interpretatie van circus. Met hun eigenwijze vorm van circustheater herdefiniëren de acrobaten keer op keer de grenzen van zichzelf en die van het circus. Het resultaat zijn verbluffende shows met veel vaart en lef.

In hun nieuwste voorstelling Out of Chaos laten de drie vrouwelijke en vijf mannelijke acrobaten zich in een strak vormgegeven show van hun stoere én kwetsbare kant zien. Doorspekt met humor tonen ze hun virtuoze techniek, maar ook de keerzijde; het bloed, zweet en tranen dat het hen kost. Het levert een originele en ongekunstelde voorstelling op met een bijzondere rol voor de muzikant.

24 - 21 euro
-19 jaar: 12 euro
www.gravityandothermyths.com.au

Omwille van de coronamaatregelen kan je momenteel nog geen tickets bestellen voor deze activiteit. Van zodra we voldoende zekerheid hebben, start de ticketverkoop. We houden iedereen op de hoogte via onze website, nieuwsbrief en sociale media.

Wanneer

  • do 29 oktober 2020
    van 20 uur tot 21.30 uur

Waar

naam
Schouwburg Ter Dilft
adres
Sint-Amandsesteenweg 41-432880 Bornem

Contact

website
Bestel tickets
Alle activiteiten

Winkelmandje

Bekijk uw bestellingen

Wachtlijst/Ruilbox

Zoek je nog een plek of heb je tickets over?
Gebruik onze Wachtlijst/Ruilbox!

Bekijk de Wachtlijst/Ruilbox
Deel deze pagina