Tien jaar geleden leerde Vlaanderen Stan Van Samang kennen, toen hij debuteerde in Wittekerke. Nadien volgde een blitscarrière in Flikken, Vermist, Sedes & Belli tot hij op het podium kroop in Steracteur Sterartiest. Hij blies iedereen van het podium en werd zo een van de bestverkopende en meest gedraaide Belgische muzikanten. Ondertussen ging zijn album Liefde voor publiek al meer dan 100.000 keer over de toonbank. Bovendien verkocht Stan de voorbije jaren 5 keer de Lotto Arena én 2 keer het Sportpaleis uit. Hij won de MIA voor hit van het jaar, dé Radio 2 Zomerhit, scoorde Ultratop-records, ontving gouden en platina awards en ga zo maar door… Nu, tien jaar later, is hij te gast in enkele Vlaamse cultuurcentra met een nieuwe tournee Anders dan anders.

32 - 28 euro
-19 jaar: 16 euro

Omwille van de coronamaatregelen kan je momenteel nog geen tickets bestellen voor deze activiteit. Van zodra we voldoende zekerheid hebben, start de ticketverkoop. We houden iedereen op de hoogte via onze website, nieuwsbrief en sociale media.

Update 30/10/20: o.v. de huidige coronasituatie werd door Stan van Samang beslist om dit concert te verplaatsen naar zaterdag 26/02/22!

Wanneer

  • vr 26 februari 2021
    van 20 uur tot 21.30 uur

Waar

naam
Schouwburg Ter Dilft
adres
Sint-Amandsesteenweg 41-432880 Bornem

Contact

website
Bestel tickets
Alle activiteiten

Winkelmandje

Bekijk uw bestellingen

Wachtlijst/Ruilbox

Zoek je nog een plek of heb je tickets over?
Gebruik onze Wachtlijst/Ruilbox!

Bekijk de Wachtlijst/Ruilbox
Deel deze pagina