Voor deze 9de editie stelde Bart Jacobs een programma samen vol sprankelende barokaria’s voor sopraan met in de hoofdrol de onvolprezen Belgische sopraan Caroline Weynants. Naast een aantal overbekende aria’s van Händel en Bach, hoor je ook onbekende juweeltjes van o.a. Scarlatti. Het programma wordt aangevuld met instrumentale werken voor hobo en blokfluit van de Italiaanse grootmeesters Vivaldi en Sammartini uitgevoerd door Benoit Laurent, die Belgisch laureaat werd op het internationale solistenconcours Musica Antiqua Brugge.  
Muziek bij de Vliet staat garant voor een sfeervol concert in de idyllische kerk van Eikevliet. Vier muzikanten verwennen u met heerlijke barokmuziek en een glaasje fairtrade wijn nadien. 

17 – 14 euro 
-19 jaar: 8,5 euro 
www.bartjacobs.eu

Omwille van de coronamaatregelen kan je momenteel nog geen tickets bestellen of inschrijven voor deze activiteit. Van zodra we voldoende zekerheid hebben i.v.m. deze activiteit, start de ticketverkoop. We houden iedereen op de hoogte via onze website, nieuwsbrief en sociale media. 

Wanneer

  • do 17 september 2020
    van 20 uur tot 21.30 uur

Waar

naam
Kerk Eikevliet
adres
Karel Suykensstraat 1B2880 Bornem

Contact

website
Bestel tickets
Alle activiteiten

Winkelmandje

Bekijk uw bestellingen
Deel deze pagina