We zetten ons beproefd én succesvol recept verder: in kleine groepen, op een praktische en niet-schoolse manier leren we de taal en de cultuur van het land in kwestie kennen. We werken op het tempo van de groep, zonder eindtermen en examens.  
De reeksen bestaan uit 25 wekelijkse lessen. Schoolvakantie is ook voor ons vrijaf.  
Er zijn verschillende niveaus. Hoe verder je staat, hoe meer de nadruk ligt op het spreken zelf. 

130 euro voor 25 lessen (excl. handboek) 

MA 11.15 tot 13 UUR 
Start op 14.09 

Geleide conversatie voor beginners en half gevorderden. 

Je hebt ondertussen al wat basiskennis Spaans verworven maar hebt toch het gevoel dat het zeer moeilijk blijft om vlotjes te praten? Misschien spreekt dit je dan wel aan. 

Voor wie? 

 • Cursisten die de drie basisjaren Spaans in Ter Dilft hebben gevolgd. 
 • Cursisten met een actieve basiswoordenschat (minstens 1.000 woorden) en kennis van de drie basistijden (presente/futuro/pretérito perfecto). 

Wat? 

De verworven, vaak theoretische kennis wordt actief herhaald en in praktijk omgezet zodat vragen stellen en antwoorden een automatisme wordt. 

Hoe? 

Allerlei spreekoefeningen, gaande van leuke taalspelletjes tot praten over dagdagelijkse thema’s op basis van filmpjes en korte artikels over Spanje en Latijns-Amerika.  

De half gevorderden buigen zich daarnaast af en toe ook over nieuwe grammatica om de conversatie naar een hoger niveau te tillen. 

Omwille van de coronamaatregelen kan je momenteel nog geen tickets bestellen voor deze activiteit. Van zodra we voldoende zekerheid hebben, start de ticketverkoop. We houden iedereen op de hoogte via onze website, nieuwsbrief en sociale media.

Wanneer

 • ma 14 september 2020
  t.e.m.
  ma 29 maart 2021
  maandag
  van 11.15 uur tot 13 uur

Waar

naam
Cultuurcentrum Ter Dilft
adres
Sint-Amandsesteenweg 41-432880 Bornem

Prijs

€ 130,00

Contact

website
Bestel tickets
Alle activiteiten

Winkelmandje

Bekijk uw bestellingen
Deel deze pagina