Van maandag 8 tot en met zondag 14 februari is het Week van de Belgische Muziek en richten we samen met verschillende spelers de spotlights op muziek van eigen bodem en haar zwaar getroffen sector. De hele week wordt één grote liefdesverklaring aan de Belgische muziek. Daarom worden in heel het land tal van acties en initiatieven op poten gezet.

Ook Ter Dilft draagt graag zijn steentje bij en zet op vrijdag 12, zaterdag 13 en zondag 14 februari enkele Belgische topmuzikanten in the picture via een livesessie of livestream vanuit onze schouwburg.

Zaterdag 13/02: Linus + Van Heertum/Zach/Leroux (GRATIS livestream)

Sinds het begin van Linus (2013) hebben gitarist Ruben Machtelinckx en rietblazer Thomas Jillings een onbetwistbare stempel gedrukt op het Belgische jazzlandschap. Hun zoektocht naar nieuwe vormen en klanken leidde tot samenwerkingen met gastmuzikanten uit heel Europa. De stijl gaat van dromerige Scandinavische jazz tot ingetogen experiment naar bijna poëtische stilte. Ongeacht welke musici hen vervoegen, steeds prikkelen ze de verbeelding met muziek die enerzijds mysterieus en anderzijds heel bekend overkomt.

www.rubenmachtelinckx.com 

Concert gemist? Bekijk de livestream hier.
Wanneer

Waar

naam
Schouwburg Ter Dilft
adres
Sint-Amandsesteenweg 41-432880 Bornem
Alle activiteiten
foto: Logo WvdBM paars B

Winkelmandje

Bekijk uw bestellingen

Wachtlijst/Ruilbox

Zoek je nog een plek of heb je tickets over?
Gebruik onze Wachtlijst/Ruilbox!

Bekijk de Wachtlijst/Ruilbox
Deel deze pagina