Dit is een archief item!

Dat de gebroeders Walschaerts de afgelopen drie decennia prachtige liedjes hebben geschreven, hoeft geen betoog. Denk maar aan klassiekers als?Ruimtevaarder,?Kom hier dat ik u draag?en?De Volgende.  

In deze unieke samenwerking bundelt Kommil Foo de krachten met een bigband van wereldniveau: Brussels Jazz Orchestra. Een voorstelling als ode aan de ultieme vrijheid van jazz: Mich en Raf zingen, vertellen, spelen, struikelen, hakkelen en hijgen zich door hun songs en verhalen, Brussels Jazz Orchestra speelt... en hoe! De vertrouwde lach en traan van Kommil Foo, met op de achtergrond de geluiden, de muziek en de sfeer van een broeierige jazzclub in New York. 

32 - 28 euro 
-19 jaar: 16 euro 
www.brusselsjazzorchestra.com 
www.kommilfoo.be 

Dankzij onze bedrijvenpool 2020-2021:
Advocatenkantoor Bart Schuermans, Bouwbedrijf Weckx-Van Pellicom, Brijs nv, Deze Week / Zondag / Steps / Digilocal, Erik Schilders bvba, Interieurglas,  Lambrechts nv, Muyshondt Electro Service, Studio Klein Brabant, Think Global bvba, Topfloor en Waumans André.
Bedrijven met een hart voor cultuur!

Omwille van de coronamaatregelen kan je momenteel nog geen tickets bestellen voor deze activiteit. Van zodra we voldoende zekerheid hebben, start de ticketverkoop. We houden iedereen op de hoogte via onze website, nieuwsbrief en sociale media.

Wanneer

  • vr 05 februari 2021
    van 20 uur tot 21.30 uur

Waar

naam
Schouwburg Ter Dilft
adres
Sint-Amandsesteenweg 41-432880 Bornem

Contact

website
Bestel tickets
Alle activiteiten

Winkelmandje

Bekijk uw bestellingen

Wachtlijst/Ruilbox

Zoek je nog een plek of heb je tickets over?
Gebruik onze Wachtlijst/Ruilbox!

Bekijk de Wachtlijst/Ruilbox

Carpoolbox

Zoek je nog vervoer of kan je mensen meenemen?
Gebruik onze Carpoolbox!

Bekijk de Carpoolbox
Deel deze pagina