awhar Basti woont in België, maar is geboren in Tunesië, het land waar hij zijn hart aan verpand heeft. Hij weeft klanken geïnspireerd op populaire muziek uit de Maghreb en de fluwelen folkrock van Tim Buckley of Nick Drake naadloos aan elkaar. Met die laatste deelt hij zijn delicate, fluisterende stem. Daarmee zingt hij over de liefde of de ontgoocheling van zijn generatie en het wegdeemsteren van de Arabische Lente. Zijn eigen taal - het Tunesisch – is een mengeling van Arabisch, Italiaans en Frans. Die brengt een eigen poëzie en een doorvoelde melancholie met zich mee.  

Onlangs speelde Jawhar nog het voorprogramma voor Charlotte Gainsbourg. Voor dit intimistisch soloconcert brengt hij zijn bloedmooie repertoire terug tot de essentie. 

Gratis

Jawhar’s muziek, met zijn Arabische gezangen en folkklanken die doen denken aan Nick Drake, is even uniek als ontroerend. - Focus.be

Omwille van de coronamaatregelen kan je momenteel nog geen tickets bestellen voor deze activiteit. Van zodra we voldoende zekerheid hebben, start de ticketverkoop. We houden iedereen op de hoogte via onze website, nieuwsbrief en sociale media.

Wanneer

  • do 11 februari 2021
    van 21.15 uur tot 22.45 uur

Waar

naam
Cultuurcentrum Ter Dilft
adres
Sint-Amandsesteenweg 41-432880 Bornem
Alle activiteiten

Winkelmandje

Bekijk uw bestellingen

Wachtlijst/Ruilbox

Zoek je nog een plek of heb je tickets over?
Gebruik onze Wachtlijst/Ruilbox!

Bekijk de Wachtlijst/Ruilbox
Deel deze pagina