David Ramael, dirigent en artistiek leider van het strijkorkest 'Boho Strings' en sopraan Charlotte Wajnberg brengen een programma met muzikale parels die in Wenen - de muziekwereldstad - werden gecomponeerd.
Tijdens (On)bekend Wenen brengen ze licht klassieke muziek en aria’s van bekende en minder bekende Oostenrijkse componisten waaronder Robert Fuchs, W.A. Mozart en Johann Strauss. Muziek van Oostenrijkse componisten behoort tot op de dag van vandaag nog steeds tot de meest beluisterde en meest gespeelde muziek in concertzalen en op klassieke podia. 

Na het concert heffen we samen het glas op het nieuwe jaar!

Presentatie: Warre Borgmans

Charlotte Wajnberg

De Belgische sopraan Charlotte Wajnberg is laureate van de Koningin Elisabethwedstrijd 2018, waar ze ook de publieksprijs van Klara/Canvas kreeg.

Boho Strings

Als ensemble is 'Boho Strings' een weerspiegeling van de diversiteit in onze samenleving. Algerije, België, Frankrijk, Israël, Marokko, Nederland, Polen, Spanje, Turkije, en de Verenigde Staten – al deze nationaliteiten zijn vertegenwoordigd in 'Boho Strings'. Deze rijkdom aan achtergronden en ervaringen vormen een bron van creatieve inspiratie.

25 - 22 euro
-19 jaar: 12,5 euro

Wanneer

  • zo 10 januari 2021
    van 11 uur tot 12.30 uur

Waar

naam
Schouwburg Ter Dilft
adres
Sint-Amandsesteenweg 41-432880 Bornem

Prijs

€ 25,00 (Vriendenpas 20/21: € 22 | -19 tarief: € 12,5 | Bedrijvenpool Ter Dilft: € 0)
Alle activiteiten

Winkelmandje

Bekijk uw bestellingen

Tickets

Laatste tickets

Wachtlijst/Ruilbox

Zoek je nog een plek of heb je tickets over?
Gebruik onze Wachtlijst/Ruilbox!

Bekijk de Wachtlijst/Ruilbox
Deel deze pagina