Van maandag 8 tot en met zondag 14 februari is het Week van de Belgische Muziek en richten we samen met verschillende spelers de spotlights op muziek van eigen bodem en haar zwaar getroffen sector. De hele week wordt één grote liefdesverklaring aan de Belgische muziek. Daarom worden in heel het land tal van acties en initiatieven op poten gezet.

Ook Ter Dilft draagt graag zijn steentje bij en zet op vrijdag 12, zaterdag 13 en zondag 14 februari enkele Belgische topmuzikanten in the picture via een livesessie of livestream vanuit onze schouwburg.

Zondag 14/02: Los Reyes de la Baraja (GRATIS livestream)

‘Los Reyes de la Baraja’ betekent letterlijk de koningen van het kaartspel. Vier muzikale koningen zonder koninkrijk, maar met een schatkist vol zuiderse muziek, nemen je mee in de wereld van de Spaanse en Sefardische volksmuziek. Dit bijzondere ensemble bestaat uit twee gitaristen en twee tenoren. Ze creëerden eigen(zinnige) en innemende bewerkingen van traditionele Sefardische liederen en van composities van Manuel de Falla en Federico Garcia Lorca.

Zang: Dick Vandaele & Koen Vereertbrugghen
Gitaar: Thomas Van Bogaert & Maarten Vandenbemden

www.losreyesdelabaraja.com

Concert gemist? Bekijk de livestream hier.

 

Wanneer

Waar

naam
Schouwburg Ter Dilft
adres
Sint-Amandsesteenweg 41-432880 Bornem

Contact

website
Bestel tickets
Alle activiteiten
foto: Logo WvdBM paars B

Winkelmandje

Bekijk uw bestellingen

Wachtlijst/Ruilbox

Zoek je nog een plek of heb je tickets over?
Gebruik onze Wachtlijst/Ruilbox!

Bekijk de Wachtlijst/Ruilbox
Deel deze pagina