Dit is een archief item!

Deze voorstelling is GEANNULEERD omwille van Covid-19!

Geike was twaalf jaar lang de bezwerende stem van Hooverphonic, maar eind 2008 koos de West-Vlaamse voor een solocarrière. Na o.a. de samenwerking met BLØF voor de monsterhit Zoutelande, was Geike klaar met nieuw solomateriaal.

Na een bloedmooie maar veel te korte passage in Ter Dilft (als voorprogramma van Novastar) vorig seizoen, komt Geike dit jaar terug in volle schoonheid én met een nieuw album. Lost in Time is een fantastische Engelstalige popplaat, tijdloos maar ook super muzikaal. Negen van de elf songs op het nieuwe album schreef ze samen met Novastar. Topproducer Wouter Van Belle (die werkte met o.a. Gorki, Axelle Red, Noordkaap...) nam de productie in handen. Belgische top dus.

Misschien wordt dit concert wel een van haar laatste solo optredens, want in november 2020 kondigde Geike verrassend aan dat ze terugkeert naar haar roots en Hooverphonic opnieuw zal vervoegen. Hiermee is de iconische bezetting zoals tijdens hun succesalbum The Magnificent Tree opnieuw een feit.

Hydrogen Sea: met stem, een vleugelpiano en een hele voorraad aan analoge effecten loodsen Birsen Uc¸ar en Pieterjan Seaux je doorheen een nieuwe klankwereld.  Radio 1 en Studio Brussel draaiden nummers als Wear Out, Beating Heart, Run en Flogsta grijs.

22 - 19 euro
-19 jaar: 11 euro

www.geike.be
www.hydrogensea.com 

Omwille van de coronamaatregelen kan je momenteel nog geen tickets bestellen voor deze activiteit. Van zodra we voldoende zekerheid hebben, start de ticketverkoop. We houden iedereen op de hoogte via onze website, nieuwsbrief en sociale media.

 

Wanneer

  • za 30 januari 2021
    van 20 uur tot 21.30 uur

Waar

naam
Schouwburg Ter Dilft
adres
Sint-Amandsesteenweg 41-432880 Bornem

Prijs

€ 22,00 (Vriendenpas 20/21: € 19 | -19 tarief: € 11 | Bedrijvenpool Ter Dilft: € 0)

Contact

website
Bestel tickets
Alle activiteiten
foto: 201204 - Geike voorprogramma - Hydrogen Sea (c) Alexander Popelier B.jpg

Winkelmandje

Bekijk uw bestellingen

Wachtlijst/Ruilbox

Zoek je nog een plek of heb je tickets over?
Gebruik onze Wachtlijst/Ruilbox!

Bekijk de Wachtlijst/Ruilbox

Carpoolbox

Zoek je nog vervoer of kan je mensen meenemen?
Gebruik onze Carpoolbox!

Bekijk de Carpoolbox
Deel deze pagina