Dit is een archief item!

Update 03/11/2020: Omwille van de nieuwe maatregelen wordt deze voorstelling jammer genoeg geannuleerd! Alle ticketkopers worden eerstdaags persoonlijk op de hoogte gebracht. 

Ook de Sint houdt van een lekker potje muziek! Hij kwam op het lumineuze idee om zijn coolste pieten een jaar lang zich te laten amuseren met muziekinstrumenten. Zo werd zijn lievelingsgroep De Peatles geboren! Deze knotsgekke bende zette intussen al menig Sinterklaasfeestje in vuur en vlam met hun interactieve show voor groot en klein. 
 
Dit energiek zootje ongeregeld trekt door gans het Vlaamse land met muziek én acteerwerk van de bovenste plank. Een originele mix van oude en nieuwe Sinterklaasliedjes (tienerhits voorzien van Sinterklaasteksten) wordt op ludieke wijze aan elkaar gespeeld door het kruim uit de zwarte pietenwereld. 

Geniet samen met je kids van een interactieve show waarbij ze helemaal uit hun dak gaan op de stevige (peper)noot muziek waar de Sint zo gek van is. En misschien komt de Heilige Man ook zelf langs! 

Schouwburg Ter Dilft
8 - 6 euro 
-19 jaar: 4 euro 
Voor iedereen vanaf 3 jaar 
www.depeatles.be

Wanneer

  • za 28 november 2020
    van 10.30 uur tot 11.40 uur

Waar

naam
Schouwburg Ter Dilft
adres
Sint-Amandsesteenweg 41-432880 Bornem

Prijs

€ 8,00 (Vriendenpas 20/21: € 6 | -19 tarief: € 4)

Contact

website
Bestel tickets
Alle activiteiten

Winkelmandje

Bekijk uw bestellingen

Wachtlijst/Ruilbox

Zoek je nog een plek of heb je tickets over?
Gebruik onze Wachtlijst/Ruilbox!

Bekijk de Wachtlijst/Ruilbox
Deel deze pagina