Dit is een archief item!

Update 3/11/2020: Omwille van de nieuwe maatregelen wordt deze voorstelling jammer genoeg geannuleerd! Alle ticketkopers worden eerstdaags persoonlijk op de hoogte gebracht.

Twee van onze meest getalenteerde jazzmuzikanten staan allebei solo op het podium. Verwacht je aan een intimistisch concert met ogenschijnlijk eenvoudige melodieën vol diepere lagen en een onweerstaanbare podiumprésence. Tuur Florizoone en Simon Segers: water en vuur. Hemel en aarde. En België in een notendop.

Met zijn composities tast Florizoone graag de grenzen af van verschillende genres en komt zo tot een eigen sound die hij graag ‘Belgisch’ noemt. De gelaagde composities zijn een mix van muziekstijlen en het resultaat van een zoektocht naar de eigen culturele identiteit en muzikale cultuur.

‘Een van de meest creatieve jazzdrummers van België’, tipte Slagwerkkrant hem. Als muzikant bij topbands als Absynthe Minded en De Beren Gieren creëerde Segers zijn unieke stijl. Solo gebruikt hij lang opbouwende motieven en houdt hij de spanningsboog strak gespannen. Bereid je voor op een krachtig opbouwende groovy soundscape die eindigt in een bedwelmende en bezwerende trip. 

17 - 14 euro
-19 jaar: 8,50 euro

Dit concert maakt deel uit van een tournee via JazzLab (www.jazzlab.be).

Wanneer

  • wo 25 november 2020
    van 20 uur tot 21.30 uur

Waar

naam
Schouwburg Ter Dilft
adres
Sint-Amandsesteenweg 41-432880 Bornem

Prijs

€ 17,00 (Vriendenpas 20/21: € 14 | -19 tarief: € 8,5 | Bedrijvenpool Ter Dilft: € 0)

Contact

website
Bestel tickets
Alle activiteiten
foto: JAZZLAB_LOGO_zwart_lowres

Winkelmandje

Bekijk uw bestellingen

Wachtlijst/Ruilbox

Zoek je nog een plek of heb je tickets over?
Gebruik onze Wachtlijst/Ruilbox!

Bekijk de Wachtlijst/Ruilbox

Carpoolbox

Zoek je nog vervoer of kan je mensen meenemen?
Gebruik onze Carpoolbox!

Bekijk de Carpoolbox
Deel deze pagina