Dit is een archief item!

Update 28/10/20: Omwille van de nieuwe maatregelen wordt deze voorstelling jammer genoeg geannuleerd!

Het is nu 10 jaar geleden dat Bobbejaan Schoepen is overleden. Tijd voor een hommage. Deze keer slaan Isabelle A, Guido Belcanto en Klaas Delrue (Yevgueni) de handen in elkaar om zijn wereld te doen herleven.

Bobbejaan was de eerste Vlaamse vedette die een ongelooflijk muzikaal parcours heeft afgelegd. Hij was ‘onze’ cowboy, maar ook veel meer dan dat. Prachtnummers zoals Lichtjes van de Schelde, Eerbied voor Jouw Grijze Haren, Café Zonder Bier en vele andere van zijn grootste hits staan in ons collectief geheugen gegrift.
Hij was de man die de ‘Amerikaanse Droom’ in de duistere na-oorlogse jaren en in de euforische fifties en sixties naar ons land bracht. Hij liet een indrukwekkende muzikale erfenis na. Niet alleen met gekende, maar ook met minder bekende verrassende pareltjes. Deze verdienen meer dan ooit om terug voor het voetlicht gebracht te worden.

Guido Belcanto groeide voor een deel op met Bobbejaans muziek en in zijn eigen omvangrijke werk is de link naar die traditie nog steeds herkenbaar. Isabelle A is van een tieneridool uitgegroeid tot een van onze allerbeste en meest veelzijdige zangeressen. En ook Klaas Delrue, frontman van Yevgueni, werkt al ruim 15 jaar aan een zeer persoonlijke invulling van chanson, kleinkunst en pop-rock.

Deze nooit geziene muzikale combinatie zorgt zonder enige twijfel voor een onweerstaanbaar en onvergetelijk concert. Dit wordt geen avondje gezapige nostalgie, maar een grandioze en hedendaagse ode aan het vakmanschap van een van onze allergrootste artiesten.

www.guidobelcanto.be
www.isabellea.be
www.yevgueni.be
 

26 – 22 euro
-19 jaar: 13 euro

Wanneer

  • vr 20 november 2020
    van 20 uur tot 22 uur

Waar

naam
Schouwburg Ter Dilft
adres
Sint-Amandsesteenweg 41-432880 Bornem

Prijs

€ 26,00 (Vriendenpas 20/21: € 22 | -19 tarief: € 13 | Bedrijvenpool Ter Dilft: € 0)

Contact

website
Bestel tickets
Alle activiteiten

Winkelmandje

Bekijk uw bestellingen

Wachtlijst/Ruilbox

Zoek je nog een plek of heb je tickets over?
Gebruik onze Wachtlijst/Ruilbox!

Bekijk de Wachtlijst/Ruilbox

Carpoolbox

Zoek je nog vervoer of kan je mensen meenemen?
Gebruik onze Carpoolbox!

Bekijk de Carpoolbox
Deel deze pagina