Dit is een archief item!

De Nationale Veiligheidsraad heeft al met zekerheid alle voorstellingen t.e.m. 3 mei opgeschort. We wachten de beslissingen voor daarna verder af, maar hebben de ticketverkoop voor de voorstellingen t.e.m. eind juni toch even on hold gezet. Van zodra we weten dat de voorstelling kan doorgaan, zal er opnieuw de mogelijkheid zijn om tickets te kopen. Indien de voorstelling definitief gecanceld wordt, contacteren we iedereen persoonlijk i.v.m. terugbetalingen/verschuivingen.
Bedankt voor jullie begrip en geduld. We wensen iedereen veel liefde en solidariteit in tijden van corona!

Acht tieners ondergaan in een onherbergzaam berglandschap in Zuid-Amerika een paramilitaire training. Ze krijgen de opdracht om, in afwezigheid van hun trainer, een Amerikaanse gijzelaar en een koppige melkkoe te bewaken. Het wordt al snel duidelijk dat de jongeren elkaar geen warm hart toedragen; machtsspelletjes, pesterijen en samenzweringen steken de kop op. De spanning bereikt zijn hoogtepunt wanneer de groep de jungle intrekt.

De tweede langspeelfilm van Alejandro Landes wordt wel eens omschreven als een combinatie van Apocalypse Now en Lord of the Flies. De film is deels geïnspireerd door het dagelijkse leven in Landes’ thuisland Colombia, waar momenteel een wankele vrede wordt opgebouwd na vijf decennia van burgeroorlogen. Dit internationaal oorlogsdrama werd zeer goed onthaald en won reeds meerdere prijzen, waaronder die voor Beste Film op het London Film Festival en die voor Beste Muziek en Sound Design op het Film Fest Gent.

VS/CO/AR, 2019, 103’
Regie: Alejandro Landes
Met o.a. Moisés Arias, Julianne Nicholson, Sofía Buenaventura…

In Monos wordt de chaos langzaam opgevoerd, tegen een achtergrond van bloedmooie en angstaanjagende beelden - ★★★★★ De Volkskrant

Landes boetseert een verhaal dat tegelijk tijdloos is, en extreem specifiek over onze tijd gaat – Filmkrant

Koop je tickets online: snel, gemakkelijk en zonder aanschuiven aan de kassa!

Wanneer

  • di 12 mei 2020
    van 20 uur tot 21.43 uur

Waar

naam
Schouwburg Ter Dilft
adres
Sint-Amandsesteenweg 41-432880 Bornem

Prijs

€ 6,00 (-19 tarief: € 3 | Vriendenpas 19/20: € 5)

Contact

website
Bestel tickets
Alle activiteiten

Winkelmandje

Bekijk uw bestellingen

Wachtlijst/Ruilbox

Zoek je nog een plek of heb je tickets over?
Gebruik onze Wachtlijst/Ruilbox!

Bekijk de Wachtlijst/Ruilbox

Carpoolbox

Zoek je nog vervoer of kan je mensen meenemen?
Gebruik onze Carpoolbox!

Bekijk de Carpoolbox
Deel deze pagina