Dit is een archief item!

Voor het eindejaarsconcert verbroedert Harmonieorkest Concordia et Amicitia Bornem VZW dit jaar met het Gemengd Koor Bornem. Samen brengen zij in de Bornemse schouwburg van Ter Dilft op zondag 22 december 2019 vanaf 19.30 u een gevarieerd programma: een mix van instrumentale muziek, sfeervolle kerstliedjes en mooie composities.

De beklijvende filmmuziek uit “Saving Private Ryan” en “Amistad” van Steven Spielberg en uit de animatiefilm “The Prince of Egypt” zal u ongetwijfeld ontroeren. Bij het traditionele “Amazing Grace” krijgt het koor begeleiding van Bart Van Troyen op doedelzak.

Voor de muzikale fijnproevers staat er een virtuoos solowerk voor altsaxofoon op het programma: “Rhapsody For Alto Saxophone” van André Waignein. Soliste is Bornems talent Joke Van lent, tevens dirigent van het O.L.V.P.-koor en professioneel saxofoniste. Verder zal het zuiderse pathos en de verleiding in “Danzón No. 2” van Arturo Márquez u zeker het hart verwarmen.

Met niet minder dan honderd uitvoerders op het podium belooft het alvast een onvergetelijke avond te worden! We hopen u er dan ook van harte te mogen verwelkomen.

Wanneer

  • zo 22 december 2019
    van 19.30 uur tot 21.30 uur

Waar

naam
Schouwburg Ter Dilft
adres
Sint-Amandsesteenweg 41-432880 Bornem

Prijs

€ 15,00 (Voorverkoop: € 12 | -19 tarief: € 0)
Alle activiteiten

Winkelmandje

Bekijk uw bestellingen

Tickets

Bestel tickets

Wachtlijst/Ruilbox

Zoek je nog een plek of heb je tickets over?
Gebruik onze Wachtlijst/Ruilbox!

Bekijk de Wachtlijst/Ruilbox

Carpoolbox

Zoek je nog vervoer of kan je mensen meenemen?
Gebruik onze Carpoolbox!

Bekijk de Carpoolbox
Deel deze pagina