Dit is een archief item!

Nicole en Charlie vechten om hun huwelijk in stand te houden. Charlie is een getalenteerde regisseur in de theaterwereld. Zijn vrouw Nicole is actrice. Zij gaf haar carrière op voor het gezin en verhuisde mee van Los Angeles naar New York. Wanneer Nicole een interessante rol krijgt aangeboden in een tv-serie in LA, besluit ze om er alsnog voor te gaan. Ze trekt met hun 8-jarige zoontje Henry naar LA om er een tijdje te logeren bij haar mama.

Alhoewel Nicole plande om slechts tijdelijk in LA te blijven, bekruipt haar het gevoel dat ze helemaal niet meer terug wil naar New York en haar leven met Charlie. Dit is het breekpunt en meteen ook de start van een pijnlijke echtscheiding waarbij alles draait rond hun zoontje Henry.

Marriage Story is een hartverscheurende, maar tegelijk ook heel grappige film. Een verhaal over hoop waarbij regisseur Noah Baumbach ons eraan herinnerd hoe belangrijk het is om begrip en empathie te hebben voor elkaar.

Scarlet Johansson en Adam Driver zijn op hun best! Johansson is genomineerd voor de Oscar van beste actrice en Laura Dern won de Golden Globe voor beste vrouwelijke bijrol.

VS, 2019, 136’
Regie: Noah Baumbach
Met o.a. Merritt Wever, Scarlett Johansson, Adam Driver…

Laughs will be had, tears will be shed, and everything else in between will likely be felt by anyone who watches this film that will linger long in the mind after the credits roll… - Mirror

Scheidingsfilm Marriage Story is een instant klassieker - ★★★★★ De Volkskrant

'Marriage Story': lachen en huilen om een gebroken huwelijk. - De Morgen

Koop je tickets online: snel, gemakkelijk en zonder aanschuiven aan de kassa!

Tip: deze film valt ook onder de TOTZ-actie!

Wanneer

  • di 14 januari 2020
    van 20 uur tot 22.16 uur

Waar

naam
Schouwburg Ter Dilft
adres
Sint-Amandsesteenweg 41-432880 Bornem

Prijs

€ 6,00 (-19 tarief: € 3 | Vriendenpas 19/20: € 5 | Gratis voorstelling vriendenpas: € 0)
Alle activiteiten
foto: TOTZ Vriendenpasactie 01 B

Winkelmandje

Bekijk uw bestellingen

Tickets

Bestel tickets
Deel deze pagina