Dit is een archief item!

Beste passieliefhebbers,

Na gesprek met de gemeente Bornem zijn we helaas genoodzaakt om onze voorstellingen in april uit te stellen. Het is met spijt in ons hart maar de gezondheid en veiligheid van iedereen, is momenteel prioriteit voor ons.
Momenteel zijn wij op zoek naar alternatieve data, wij houden jullie hiervan op de hoogte. Mensen die een ticket hebben gekocht, worden zo snel mogelijk via mail gecontacteerd met alle info omtrent de omboeking naar de alternatieve speeldata.

We hebben er alle vertrouwen in dat we voor jullie binnenkort kunnen schitteren. Tot die tijd hopen we dat jullie zich houden aan de nodige maatregelen van de overheid. We kijken er naar uit om jullie snel te zien en tot dan, let goed op jullie gezondheid. 

In april 2020 is Mariekerke langs de Schelde opnieuw het decor van het vijfjaarlijkse Passiespel. Een eigentijds open lucht klank- en lichtspel met livemuziek. 100 acteurs en een 50-koppig harmonieorkest omarmen een nieuwe tekst en compositie.

De zoon van een timmerman gaat over liefde en vergeving, macht en haat, bedrog en misleiding, met als rode draad hoop. Een actueel verhaal in tijden van polarisering en migratie.

www.passiespel-mariekerke.eu

Wanneer

 • vr 03 april 2020
  t.e.m.
  zo 19 april 2020
  maandag
  van 20.30 uur tot 22.30 uur
  vrijdag
  van 20.30 uur tot 22.30 uur
  zaterdag
  van 20.30 uur tot 22.30 uur
  zondag
  van 20.30 uur tot 22.30 uur

Waar

naam
Kerkberm Mariekerke
adres
Omgangstraat 12880 Mariekerke

Prijs

€ 20,00 (-19: 18 euro)

Contact

website
Bestel tickets
Alle activiteiten

Winkelmandje

Bekijk uw bestellingen

Wachtlijst/Ruilbox

Zoek je nog een plek of heb je tickets over?
Gebruik onze Wachtlijst/Ruilbox!

Bekijk de Wachtlijst/Ruilbox

Carpoolbox

Zoek je nog vervoer of kan je mensen meenemen?
Gebruik onze Carpoolbox!

Bekijk de Carpoolbox
Deel deze pagina