Dit is een archief item!

Een reeks van een fotograaf die graag experimenteert in de manier waarop ze naar de wereld kijkt. Ze maakt analoge foto's van de bijzondere ‘kleine grote’ dingen om ons heen. Het merendeel is straatfotografie, maar ze fotografeert ook graag collages. Het is een tentoonstelling om bij weg te dromen.

Je ziet veel, te veel om alles in één keer te zien. Daarom kan je naar de werken blijven kijken en nieuwe dingen ontdekken. Sharons foto’s laten onverwachtse schoonheid zien. Het werk gaat vooral over perceptie: de manier waarop we naar de wereld kijken.

De straatfotografie speelt zich grotendeels af in de stad. De stad is een plek waar veel onverwachte dingen samen komen. De stad leeft en toch zijn er die vergeten en ongeziene plaatsen.

De collagefoto’s zijn gemaakt van tijdschriften. De fotograaf creëert hiermee iets nieuws: een wonderlijke, aantrekkelijke wereld die tussen fantasie en realiteit lijkt te zweven.

Sharon is in 2010 afgestudeerd op het LUCA, campus C-mine in Genk. Sindsdien is ze blijven fotograferen en is haar werk een duidelijke richting opgegaan.

Ze werd eerder geselecteerd voor het Brussel Street Festival (2017) en De Badhuiscollectie (2019).

Van 4 december tot 6 januari

Foyer schouwburg. Alle dagen vrij te bezoeken van 14 tot 19 uur, zaterdag van 9 tot 12 uur. Gesloten op zon- en feestdagen en van 23.12.2019 t.e.m. 01.01.2020

www.sharon-anouk.com

Wanneer

  • wo 04 december 2019
    t.e.m.
    ma 06 januari 2020

Waar

naam
Cultuurcentrum Ter Dilft
adres
Sint-Amandsesteenweg 41-432880 Bornem

Prijs

Gratis
Alle activiteiten

Winkelmandje

Bekijk uw bestellingen

Wachtlijst/Ruilbox

Zoek je nog een plek of heb je tickets over?
Gebruik onze Wachtlijst/Ruilbox!

Bekijk de Wachtlijst/Ruilbox

Carpoolbox

Zoek je nog vervoer of kan je mensen meenemen?
Gebruik onze Carpoolbox!

Bekijk de Carpoolbox
Deel deze pagina