Dit is een archief item!

Want hij staat altijd paraat…

Met een volledig nieuwe, gewaagde redding komt Brandweerman Sam terug naar het theater. Na het megasucces van Sam redt het Circus beleeft de grote kinderheld Brandweerman Sam, samen met zijn trouwe brandweerwagen Jupiter en al zijn vrienden uit Piekepolder, een spiksplinternieuw, spannend avontuur in Brandweerman Sam Live! – Het Grote Kampeeravontuur.

Het verhaal

In het bos bij Piekepolder leeft een heel zeldzaam diertje. Wanneer twee bekende rangers op zoek gaan naar het beestje, besluiten Brandweerman Sam en Elvis hen te helpen op hun ontdekkingsreis. Maar wanneer de ondeugende Norbert Puk ook meegaat op zoektocht en verdwaald raakt in de bergen, dreigt er groot gevaar voor de hele groep. Kan Brandweerman Sam zijn vrienden op tijd redden?
Ga op pad met Brandweerman Sam, Elvis, Jenny, Commandant Staal en Norbert bij deze vlammende voorstelling boordevol zang, dans en gewaagde reddingen in Brandweerman Sam Live! – Het Grote Kampeeravontuur.

Brandweerman Sam nodigt alle jonge bezoekers uit om verkleed als brandweerman of bosranger naar het theater te komen. Na de voorstelling komen Brandweerman Sam en zijn vrienden naar de foyer voor een uitgebreide meet & greet!

Startuur voorstelling: 14u
Duur: 60 minuten, geen pauze
Min. leeftijd: 2 jaar
Prijs: 22 euro
Tickets via https://deepbridge.be/shows/brandweerman-sam/

Wanneer

  • za 14 december 2019
    van 14 uur tot 15 uur

Waar

naam
Schouwburg Ter Dilft
adres
Sint-Amandsesteenweg 41-432880 Bornem
Alle activiteiten

Winkelmandje

Bekijk uw bestellingen

Tickets

website
Bestel tickets
NoOfTickets: -1- TotalTickets: 0

Wachtlijst/Ruilbox

Zoek je nog een plek of heb je tickets over?
Gebruik onze Wachtlijst/Ruilbox!

Bekijk de Wachtlijst/Ruilbox

Carpoolbox

Zoek je nog vervoer of kan je mensen meenemen?
Gebruik onze Carpoolbox!

Bekijk de Carpoolbox
Deel deze pagina