Dit is een archief item!

Deze schoolvoorstelling wordt verplaatst naar 2020-2021!

Zodra er 100% zekerheid is, contacteren we iedereen persoonlijk i.v.m. terugbetalingen/verschuivingen. Het is momenteel zinloos zelf te mailen of te bellen. Alvast bedankt voor jullie begrip en geduld. We wensen iedereen veel liefde en solidariteit in tijden van corona!

In welk hokje valt Brihang te plaatsen? Moet hij beschouwd worden als rapper, beeldhouwer of als poëet? Zeker is dat de unieke muziek van deze jonge Knokkenaar tijdens de voorbije jaren massaal in de smaak viel bij het grote publiek, met uitverkochte zalen en zelfs MIA-nominaties als gevolg. Nu komt deze artistieke duizendpoot te naar Ter Dilft met een zaalshow voor scholen.

Verwacht je live aan iemand die zich met zijn theatrale aanpak onderscheidt van elke andere hiphop-act en die bovendien bewijst dat poëzie meer dan ooit leeft. Vooraf krijgen de scholen een werkdocument waarmee leerkrachten Nederlands aan de slag kunnen: heldere en interactieve info over liedjesteksten, rijmvormen, poëzie en spoken word, en dat allemaal op maat van het leerplan Nederlands voor de desbetreffende graad. Deze themalessen zijn een ideale opbouw naar het optreden van Brihang zelf en zullen perfect aansluiten bij de leefwereld van de leerlingen.

www.brihang.be 

Dinsdag 05/05 om 14 uur
Schouwburg Ter Dilft
Voor 2de en 3de graad secundair onderwijs
7 euro

Wanneer

  • di 05 mei 2020
    van 14 uur tot 15 uur

Waar

naam
Schouwburg Ter Dilft
adres
Sint-Amandsesteenweg41-432880 Bornem
Alle activiteiten

Winkelmandje

Bekijk uw bestellingen

Tickets

Bestel tickets

Wachtlijst/Ruilbox

Zoek je nog een plek of heb je tickets over?
Gebruik onze Wachtlijst/Ruilbox!

Bekijk de Wachtlijst/Ruilbox

Carpoolbox

Zoek je nog vervoer of kan je mensen meenemen?
Gebruik onze Carpoolbox!

Bekijk de Carpoolbox
Deel deze pagina