Dit is een archief item!

Deze schoolvoorstelling wordt verplaatst naar maandag 19/10/20!

Zodra er 100% zekerheid is, contacteren we iedereen persoonlijk i.v.m. terugbetalingen/verschuivingen. Het is momenteel zinloos zelf te mailen of te bellen. Alvast bedankt voor jullie begrip en geduld. We wensen iedereen veel liefde en solidariteit in tijden van corona!

Aan de rand van Hamelen woont Luca. Van afgedankt afval maakt hij de mooiste dingen. Als er maar muziek uit komt. Van oud ijzer maakt hij een magische fluit. Zodra hij daarop speelt, verzamelen alle ratten zich om te luisteren.

Hamelen is in handen van de ijdele burgemeester Snijder. Hij belooft iedereen een schone stad maar dan moet je wel voor hem juichen en buigen. Dus alle mensen doen mee want de burgemeester is fantastisch en een schone stad, wie wil dat nu niet? Hamelen is geweldig. Zolang je maar niet klaagt.

Op een avond wordt er op de deur van Snijder geklopt. Als hij open doet staart hij in de ogen van duizenden grote ratten. Een spannend avontuur begint...

De Rattenvanger van Hamelen wordt verteld door schoonmaakster Adelien en is een spannend en magisch sprookje over moed, verleiding en anders durven te zijn.

Ida van Dril en Michiel Schreuders wonnen met hun succesvolle voorstelling Joris en de Draak Het Gouden Eitje van de Parade. Met livemuziek, poppenspel en heel veel humor brengen zij ons nu naar een stad vol… ratten.

www.idavandril.nl

Maandag 20/04 om 14 uur
Schouwburg Ter Dilft
Voor 2de graad lager onderwijs
5 euro


Wanneer

  • ma 20 april 2020
    van 14 uur tot 15.05 uur

Waar

naam
Schouwburg Ter Dilft
adres
Sint-Amandsesteenweg 41-432880 Bornem
Alle activiteiten

Winkelmandje

Bekijk uw bestellingen

Tickets

Bestel tickets

Wachtlijst/Ruilbox

Zoek je nog een plek of heb je tickets over?
Gebruik onze Wachtlijst/Ruilbox!

Bekijk de Wachtlijst/Ruilbox

Carpoolbox

Zoek je nog vervoer of kan je mensen meenemen?
Gebruik onze Carpoolbox!

Bekijk de Carpoolbox
Deel deze pagina