Dit is een archief item!

Deze film werd definitief geannuleerd!

Zodra er 100% zekerheid is, contacteren we iedereen persoonlijk i.v.m. terugbetalingen/verschuivingen. Het is momenteel zinloos zelf te mailen of te bellen. Bedankt voor jullie begrip en geduld. We wensen iedereen veel liefde en solidariteit in tijden van corona!

No-No is geen gewone naam. Zeker niet voor een vogelbekdier dat altijd ‘ja’ zegt, vooral wanneer zijn vrienden vragen om mee op avontuur te gaan. Als ‘wortelman’ maakt No-No reclame voor wortelijsjes en een mislukte maanreiziger krijgt dankzij hem weer een goed humeur. Zelfs wanneer een regenbui het dorp onder water zet, betekent dat voor No-No en zijn gekke vriendenclub het begin van een nieuw avontuur.

No-No en zijn bende gezellige vrienden nemen je mee op reis, van de ruimte tot in de woeste zee. Met de Vlaamse stemmen van o.a. Gene Thomas, Anne Mie Gils, Tom Audenaert en Dominique Van Malder.

Ga aan de slag met No-No met het leuk knutselpakket dat je onderaan kan downloaden. Hulp nodig? Dominique Van Malder legt uit hoe je het bootje uit het pakket maakt!

FR, 2017
Nederlands gesproken
Speelduur: 41 min

Een samenwerking met cc Binder.

www.jeugdfilm.be

Vrijdag 20/03 om 10 uur, evt. om 14 uur
Schouwburg Ter Dilft
Voor 3de kleuterklas
4 euro

Knutselpakket:

Wanneer

  • vr 20 maart 2020
    van 10 uur tot 10.41 uur

Waar

naam
Schouwburg Ter Dilft
adres
Sint-Amandsesteenweg 41-432880 Bornem

Contact

website
Bestel tickets
Alle activiteiten

Winkelmandje

Bekijk uw bestellingen

Wachtlijst/Ruilbox

Zoek je nog een plek of heb je tickets over?
Gebruik onze Wachtlijst/Ruilbox!

Bekijk de Wachtlijst/Ruilbox
Deel deze pagina